Actie: Tijdelijk gratis montage op geselecteerde modellen. Van 1950 voor 1750!

Waterontharder gratis montageNu we weer gezellig binnen gaan zitten bieden wij u de mogelijkheid om nóg meer van uw woning te genieten! Doordat er hard water uit onze leidingen stroomt ontstaat er kalkaanslag op zichtbare én onzichtbare plekken. Denk aan de kalkaanslag in de douche, in de waterkoker of de koffiemachine. Bovendien is ontkalkt water zachter voor de huid. Geniet binnenkort van zacht water en profiteer nu van de najaarsactie! Daarom bieden we nu als actiemodellen de WS Duo Eco 11 en de WS Kabinet Eco 11 aan met als korting gratis standaardmontage t.w.v. €200,-. Nu van 1950 voor 1750!

Maak direct een afspraak en geniet van zacht water!

Waarom water zacht maken?

Al ons water is afkomstig uit de natuur. Afhankelijk van waar deze regen valt, blijft het water natuurlijk zacht of wordt het vervuild met allerlei onzuiverheden. Water is een goed oplosmiddel en neemt onder andere calcium en magnesium op wanneer het door aarde en gesteente vloeit. Calcium en magnesium zijn twee veel voorkomende mineralen die het water hard maken. Hard water zorgt voor kalkaanslag op uw glazen, douchedeur, ramen, auto en in uw leidingen. Het geeft lelijke vlekken waardoor vaker schoongemaakt moet worden met meer en agressiever schoonmaakmiddel. Tevens verkort het de levensduur van veel kostbare artikelen in uw huishouden: uw wasmachine, vaatwasser, kleding enzovoorts. Ontdek alle voordelen van zacht water! Kent u iemand die ook geïnteresseerd is in zacht water? Meld hem/haar dan aan en ontvang gratis zout!

Tijdelijk extra voordelig zacht water!

WS duo Eco tijdelijke actie montage

De WS Duo Eco 11 is met zijn tweedelige uitvoering uitermate geschikt om uit elkaar geplaatst te worden. Doordat het systeem uit twee delen bestaat kan deze in sommige gevallen zelfs in de meterkast geplaatst worden. Een uiterst gebruiksvriendelijke volume-gestuurde waterontharder met een uitstekende doorstroomcapaciteit.

Dit elektronisch gestuurde toestel heeft een back-up. Dankzij de database, waar de belangrijkste gegevens worden opgeslagen, blijven waardes, instellingen en metingen bewaard bij een stroomuitval. Geforceerde (tijd) spoelingen zijn instelbaar. Vraag nu de digitale brochure aan van de WS Duo Eco 11.

WS Kabinet Eco 11 actie tijdelijke gratis montage

De WS Kabinet Eco 11 waterontharder is een uiterst gebruiksvriendelijke volume-gestuurde waterontharder met een uitstekende doorstroomcapaciteit. Dit elektronisch gestuurde toestel heeft een back-up. Ook bij dit model worden de waardes, instellingen en metingen gehandhaafd.

Het LCD scherm is duidelijk afleesbaar en eenvoudig te bedienen. Deze ontharder beschikt over een database waarin de belangrijkste gegevens worden opgeslagen. Geforceerde (tijd) spoelingen zijn instelbaar. Bovendien beschikt deze ontharder, net zoals de WS Duo Eco 11, over proportionele bezouting waardoor deze zuiniger is met zout.

Vraag nu de digitale brochure aan van de WS Kabinet Eco 11.

Bekijk hieronder de specifieke voordelen van de WS Duo Eco 11 en de WS Kabinet Eco 11. 

Voordelen

Maak direct een afspraak en geniet van zacht water!

Actievoorwaarden

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere actie en/of aanbiedingen.
  • De gratis montage is beperkt tot de standaardmontage van maximaal 2,5 uur.
  • De actie is uitsluitend geldig op de 11 liter versie. 
  • De actie is geldig t/m 21 november 2020.

Heeft u een vraag?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan