Actie: Tijdelijk 2 jaar gratis zout

Doordat er hard water uit onze leidingen stroomt ontstaat er kalkaanslag op zichtbare én onzichtbare plekken. Denk aan de kalkaanslag in de douche, in de waterkoker of de koffiemachine. Bent u ook helemaal klaar met kalkvlekken en kalkaanslag? Kies dan voor een waterontharder die uw leidingwater heerlijk zacht maakt. Tijdens de actieperiode maken we het wel heel aantrekkelijk om te investeren in een waterontharder. Profiteer tot en met 19 december  op vertoon van de flyer van twee jaar lang gratis zout bij aanschaf van een ontharder! 

Vraag een offerte aan & profiteer van twee jaar gratis zout!

Profiteer nu van twee jaar lang gratis zout! 

U leest het goed! Bij de aanschaf van een waterontharder krijgt u twee jaar lang gratis zout. Als u ook wilt genieten van zacht water, maken we een afspraak voor een bezoek aan huis. We bekijken dan uw woonsituatie en bespreken welke waterontharder het beste bij u past. Op alle waterontharders is de actie van toepassing; u geniet dus van dit voordeel op alle waterontharders uit ons assortiment! Vraag naar de voorwaarden. 

Waterontharders modellen

Om ervoor te zorgen dat we voor uw woonsituatie de beste oplossing hebben bieden we meerdere waterontharders aan. De kosten voor een waterontharder inclusief plaatsing variëren, afhankelijk van het model en de montagekosten, van 2.000,- tot 2400,-. Bekijk meer over één van de volgende waterontharders:

Kinetico Premier Compact waterontharder

Kinetico Premier Compact: stroomloos, waterdruk gestuurd met dubbele harskern. Ideaal voor in een kleine ruimte, zoals de meterkast. Dankzij het vriendelijke design ook in het zicht te plaatsen.
WS Compact XS: stroomloos, waterdruk gestuurd met dubbele harskern. Ideaal voor in een kleine ruimte, zoals de meterkast.
WS External AK: stroomloos, waterdruk gestuurd met dubbele harskern. Dubbele harscilinder, de bak om het zout bij te vullen kan in een andere ruimte worden geplaatst. 
WS Kabinet Eco: elektronisch gestuurd, hoog doorstroom volume.
WS Duo Eco: elektronisch gestuurd, de bak om het zout bij te vullen kan in een andere ruimte worden geplaatst. 

Op de afbeelding wordt de Kinetico Premier Compact vertoond.

Kosten waterontharder

Afhankelijk van het type ontharder en afhankelijk van de montage mogelijkheden/wensen varieert de investering tussen de 1.800,- en 2.400,-. Wilt u weten hoeveel de investering voor u zal zijn? Vraag een vrijblijvende offerte op, we komen dan bij u thuis om uw wensen te inventariseren en bekijken dan de woonsituatie. Vervolgens ontvangt u een scherpe offerte. Tijdens de actieperiode is deze natuurlijk extra voordelig, u ontvangt namelijk twee jaar gratis zout! 

Voordelen van zacht water

Al ons water is afkomstig uit de natuur. Afhankelijk van waar deze regen valt, blijft het water natuurlijk zacht of wordt het vervuild met allerlei onzuiverheden. Water is een goed oplosmiddel en neemt onder andere calcium en magnesium op wanneer het door aarde en gesteente vloeit. Calcium en magnesium zijn twee veel voorkomende mineralen die het water hard maken. Hard water zorgt voor kalkaanslag op uw glazen, douchedeur, ramen, auto en in uw leidingen. Het geeft lelijke vlekken waardoor vaker schoongemaakt moet worden met meer en agressiever schoonmaakmiddel. Tevens verkort het de levensduur van veel kostbare artikelen in uw huishouden: uw wasmachine, vaatwasser, kleding enzovoorts. Ontdek alle voordelen van zacht water!

Vraag een offerte aan & profiteer van twee jaar gratis zout!

Nog meer voordeel? Meld een geïnteresseerde aan!

Kent u iemand die ook geïnteresseerd is in zacht water? We zullen hem/haar vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Zodra hij/zij klant wordt, ontvangt u gratis 3 verpakkingen zouttabletten (45 kg) of 2 verpakkingen zoutblokken (16 kg). Meld een geïnteresseerde aan ontvang gratis zout!

De vier zekerheden van de Waterspecialist! 

Wij zijn gevestigd in Goes! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Doordat wij een lokaal bedrijf zijn kunt u ons en kunnen wij u makkelijk bereiken. Wij bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar (zie de voorwaarden onderaan de pagina) op onze waterontharders. Onze klanten waarderen ons met een 9,3, zo weet u zeker dat de aanschaf van een waterontharder en het onderhoud bij ons in goede handen is!

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

Maak een afspraak & profiteer van twee jaar gratis zout!

Actievoorwaarden

 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere actie en/of aanbiedingen.
 • De twee jaar gratis zout actie is van toepassing op elk type waterontharder! 
 • De hoeveelheid zout die u ontvangt wordt berekend op het historisch waterverbruik. 
 • Wanneer wij de waterontharder komen monteren krijgt u direct uw zoutvoorraad. 
 • De actie is geldig t/m 19 december 2021 op vertoon van de flyer. 

Voorwaarden 15 jaar garantie

 • Tijdens de garantieperiode gebruikt u zout dat wij aanbieden en geschikt is voor u waterontharder.
 • Periodiek mogen wij uw waterontharder een onderhoudsbeurt geven.

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan