Franchisenemers gezocht!

Altijd al een sluimerende wens om voor uzelf te beginnen? Dit is uw kans!

Waterspecialist is een succesvolle formule. Om dit succes verder uit te rollen zoeken we uitbreiding door realisatie van verkooppunten in andere provincies (DR, GD, GR, LB, NB, NH, ZH, OV, UT) met hard water. Voor Zuid Holland specifiek voor de Zuid Hollandse eilanden.

Wij zijn daarvoor op zoek naar kandidaten die regionaal onder de Waterspecialist-vlag een topproduct in de markt willen zetten op zelfstandige basis. Bijna heel Nederland ondervindt nadelen van hard water.

Franchisenemen bij Waterspecialist is leuk. Het biedt u de mogelijkheid als zelfstandige met een beperkt startkapitaal een interessant en uniek product regionaal in de markt te zetten. Daarbij word je ondersteund en maak je gebruik van een kant en klare formule wat het instappen makkelijk maakt. Je bent zelfstandig maar kunt terugvallen op een netwerk van gelijkgestemden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op. We maken een afspraak om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden. Ook ZZP-ers worden uitgenodigd te reageren.

Met vriendelijke groet,
Peter Brouwer, 085-3030961
info@water-specialist.nl

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan