Gratis waterbepaling

De voordelen van zacht (kalkvrij) water zijn keihard: het verlengt de levensduur van uw huishoudapparatuur en wasgoed, is beter voor uw huid, bespaart u schoonmaakmiddelen en zorgt voor minder poetswerk. Voor iedereen die wil profiteren van deze voordelen hebben we nu iets leuks: een GRATIS Waterbepaling!

Een GRATIS Waterbepaling
Deze actie houdt in dat we graag vrijblijvend bij u langskomen om het water uit uw eigen kraan te testen op de hardheid. Hard water betekent dat het water een grotere concentratie calcium en magnesium  bevat, ofwel: kalk! De hardheid van water wordt aangeduid met een dH-waarde. Een score tussen 0 en 3 betekent dat het wat zacht is, vanaf 3 tot aan 8 is er sprake van tamelijk hard water. Een score boven de 8 duidt op behoorlijk hard water. In de provincie Zeeland verschilt de waterhardheid van 8 tot 14 dH.

Tijdens dit vrijblijvende bezoek meet Peter de hardheid van het drinkwater uit uw kraan en informeert hij u ook over de mogelijkheid om uw drinkwater te zuiveren van o.a. chloor, hormonen, fijne metalen en medicijnresten.

De hardheid van uw water bepaalt uw kortingspercentage
Wat deze actie zo leuk maakt is dat de hardheid van uw drinkwater ook gelijk uw kortingspercentage bepaalt wanneer u besluit een waterontharder bij ons aan te schaffen. Deze korting kan dus zomaar oplopen tot 14% wanneer er een hardheid van 14 dH wordt gemeten. En dat terwijl een waterontharder al leverbaar is vanaf € 1.650 euro. Zo geniet u direct van uw eerste financiële voordeel en maken we het plaatsen van een waterontharder wel heel aantrekkelijk.

Plan een afspraak
Wilt u gebruik maken van deze leuk actie. Plan dan voor eind november een afspraak voor een GRATIS Waterbepaling bij Waterspecialist. U doet dit eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.


Gelieve dit veld leeg te laten.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Advies op maat

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat.
Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan