Grohe Blue Home (gezuiverd, gekoeld, bruisend water)

GROHE Blue Home – de eenvoudige en milieuvriendelijke manier om te genieten van puur en fris gezuiverd, gekoeld en bruisend water uit de kraan

U hoeft nooit meer flessen water te kopen als u thuis een filtersysteem hebt. U kunt op ieder moment genieten van heerlijk plat of bruisend water van de beste kwaliteit en dat allemaal via de keukenkraan. De GROHE Blue Home Duo bevat alles wat u nodig heeft om te kunnen genieten van gezuiverd, gekoeld of bruisend water. U kunt zelfs kiezen om een lichte of juist sterke bruis aan het water toe te voegen. En met de Blue Home Duo kraan krijgt u ook nog eens alle voordelen van een mooi klassiek ontworpen GROHE keukenkraan. Deze kit bestaat uit een GROHE Blue eengreepskraan, een koeler met een laag energieverbruik, een filter en een CO2 fles. De koeler past in ieder keukenkastje dat meer dan 30 cm breed is – daardoor past het perfect in iedere keuken – en de filter en de CO2 fles zijn eenvoudig te vervangen. Via de rechtergreep krijgt u normaal water en als u de functie wilt activeren voor gezuiverd, gekoeld of bruisend water, dan drukt u simpelweg op de verlichte led-knop. Het is net zo eenvoudig te bedienen als een smartphone en dankzij het led-display weet u ook wanneer het waterfilter moet worden vervangen.

Wilt u liever uw huidige kraan handhaven en daarnaast toch de mogelijkheid hebben om uw eigen gezuiverde, gekoelde en/of bruisende water te tappen, dan kiest u voor de Grohe Blue Home Mono. Deze kraan wordt naast de huidige kraan gemonteerd.

Om de sensatie van gezuiverd, bruisend en gekoeld water te ervaren in onze showroom maakt u een afspraak.

Let op! I.v.m. de verhuizing wordt de showroom op dit moment gerealiseerd, hierdoor kunnen we nog niet alle waterontharders demonstreren. Neem contact met ons op als u de showroom wilt bezoeken. 

 

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan