Ervaringen van onze klanten

Lees onderstaand de ervaringen van klanten die een waterontharder aangeschaft hebben bij Waterspecialist of stuur ons uw eigen ervaring door een review te schrijven.

 • Goede voorlichting, snelle levering en keurige installatie.

  Meulenberg
 • Prima bedrijf, direct klantencontact, snel geregeld, geplaatst door een prima monteur. Zal dit zeker bij mensen aanbevelen. Super tevree met het resultaat, en het drinkwater is echt veel smaakvoller.?

  Elly
 • Op voorhand wisten we dat de plaatsing van de waterontharder misschien wat problemen op zou leveren. De monteur die de waterontharder heeft geplaatst is zeeeeeeer vakkundig te werk gegaan. En heeft alles keurig netjes in onze meterkast en kruipruimte geinstalleerd. Tevens nam hij alle tijd om ons volledig uit te leggen hoe een en ander werkt. Het zal waarschijnlijk niet vaak gebeuren, maar van ons krijgt hij een heeel groot compliment, op zulke medewerkers moet je zuinig zijn. Ondertussen genieten we vanaf dag 1 van zeer zacht water. Wij kunnen iedereen de waterspecialist van harte aanbevelen. ECHT TOP!!!!!

  Cary Hoeder
 • Altijd positief na 4 jaar een klein probleem 1 telefoontje en het word opgelost. Perfecte service. heel veel dank.

  Leo in t Veld
 • Na 2 jaar nog elke dag nog plezier van deze investering . Heerlijk zacht water en in de badkamer na 2 jaar nog geen restje kalk te vinden . De waterspecialist doet wat hij belooft geen loze beloften maar doen ! Ik kan het dus iedereen aanraden en het is een behoorlijke investering maar het genot is er naar .

  Theo Nieuwburg
 • Bij onze verhuizing is ook de waterontharder mee verhuist. (Je kan toch niet meer zonder als je er aan gewend bent). De monteur van de waterspecialist heeft hem perfect overgezet. Bedankt waterspecialist........

  Leen Pieter van der Gouwe
 • Compact geplaatst op korte termijn in een kleine ruimte. Dik tevreden over het resultaat van zacht water en minder onderhoud aan apparaten/ interieur. Wij hopen er vele jaren plezier van te mogen beleven.

  M.M.L. Verschiere & N.H.P. Glijn
 • Alleen maar positieve berichten Afspraken worden goed nagekomen, heldere en goede informatie. Nette en vriendelijke installateur en goed geïnstalleerd. Optie gratis terugnemen bij ontevredenheid hebben we geen moment overwogen. Enige nadeel is dat je in no tiime gewend bent aan de voordelen. G. Houtekamer

  Giel Houtekamer
 • Direct na oplevering van het nieuwe appartement een waterontharder (paste prima in de meterkast) laten aanbrengen. Goede resultaten: geen kalkaanslag in badkamer en alle apparatuur waar water aan de orde is. Een prima investering!

  Fam. Henneman
 • Prettig eerste contact: heldere uitleg en concrete afspraken. Plaatsing was vlot en op gepland tijdstip/ datum. Nadien hebben we lekkage gehad wat ook snel aangepakt en verholpen is met compensatie. We hebben de ontharder nu zo'n 10 maanden en bevalt erg goed: drinkwater is zacht, nauwelijks kalkaanslag en weinig middelen nodig bij wassen, douchen en schoonmaken.

  Jordy en Joan
 • Na wat passen en meten om de WS waterontharder XS Compact in de meterkast ke junnen plaatssen heb ik veel plezier van het apparat. Geen kalkaanslag meer in de douche. Ook gunstig voor de was- en koffiemachine. Het drinken van het water vind niet ideereen lekker. Het is maar wat je gewend bent.

  Wasseaar
 • Wij hebben lang getwijfeld over een waterontharder. Het is toch een flinke investering en nog maar de vraag of de beloftes wel worden waargemaakt. De Waterspecialist heeft ons uiteindelijk overtuigd met de WS Duo Eco 11 die snel en keurig in de meterkast is geïnstalleerd. Het resultaat is werkelijk fantastisch: heel zacht water en totaal geen kalkresten meer, een weelde. Dat hadden we veel eerder moeten doen. Het ding is nu een bijna een half jaar in gebruik, binnenkort moeten we het kalkreservoir voor de eerste keer bijvullen. Verder hebben we er geen omkijken naar.

  Familie Everts
 • Vakkundige plaatsing, geen kalksluiers meer op kranen en tegels en heerlijk zacht water. Goede investering.

  Noordhuizen C.G.A.
 • na aanschaf waterverzachter, glanzend en glad aardewerk en glazen! Schoondochter na douchen enthousiast over zacht haar. Glazen douchedeur en tegels gemakkelijk schoon te maken, kortom goede aanschaf!

  fam. Jobse
 • Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop bij ons de waterontharder door de Water-specialist is geplaatst en de werking ervan. Wij kunnen de Water-specialist van harte aanbevelen.

  Henk Houg
 • We zijn uitermate tevreden over de waterontharder. We hebben een nieuwe douchecabine en het glas blijft mooi helder. De was is ook heerlijk zacht.Gewoon nergens geen kalkaanslag meer! Nog geen moment spijt gehad van de aankoop. De voorlichting was prettig en informatief.

  Kees Bastiaansen
 • Alles is al meerdere malen gezegd, maar we zijn het er helemaal mee eens. Prima investering, snel geinstalleerd, eerlijke verkoop, minder schoonmaakwerk en het belangrijkste: heerlijk zacht water!

  Ans
 • Wij zijn heel tevreden over onze waterontharder. Prima voorgelicht en snel geplaatst. Heel netjes geinstalleerd in de kleine meterkast. Was net op tijd voor onze nieuwe badkamer. Water is heerlijk zacht, water loopt zo van de tegels en glazen douchewand af, zonder strepen. Niets meer te ontkalken, weinig wasmiddel, shampoo enz. Kortom het is een wonderapparaat, voor iedereen aan te bevelen.

  HAE Damen
 • Wij zijn super tevreden met de waterontharder van de Waterspecialist. Het scheelt veel kalk verwijderen en het water is lekker zacht en goed voor de huid !

  Bram Rodenburg
 • De waterontharder zorgt ervoor dat ik minder last heb van mijn eczeem.. Ook huishoudelijke apparaten zijn nu kalk vrij en alles blinkt.. Echt een top aanknoop! !

  Van vondelen
 • In een woord; Fantastisch! Goede voorlichting, keurige installatie en een perfecte werking! Wij zijn zeer tevreden. Eén dingetje misschien; kort na de installatie kwam de waterspecialist met de promotie twee jaar gratis zout. Das nou jammer...

  Otten
 • Alle voor en nadelen zijn al benoemd ,voor ons alleen maar top! Boven verwachting .

  J.h Krijger
 • Wij zijn erg tevreden over " onze "waterontharder " . Alles blinkt als een spiegel , geen sluiers en een genot om te badderen en te douchen

  Fam Veraart
 • Alle voordelen zijn al vaak genoemd en ook wij hadden het veel eerder moeten doen. Wat wel een ding is dat je van Peter Brouwer een eerlijk verhaal krijgt over de voor - en nadelen (kosten) van een waterontharder. Ook het plaatsen van de installatie werd ondanks de moeilijk bereikbare plaats toch prima geregeld. Kortom prima service.

  Fam C.Bosker
 • Ondanks het feit dat we wekelijks water, dat via jerrycans wordt opgevangen, moeten afvoeren, zijn we erg blij met het systeem. Het water voelt heerlijk zacht aan.

  Bert Carol
 • Wij hebben nu enige tijd deze waterontharder en zijn er zeer tevreden over.Vooral het profijt van veel minder kalkaanslag zijn wij erg blij mee.

  F.van der Zande
 • Na het plaatsen van de waterontharder, geen last meer van kalkaanslag op en in allerlei apparaten, zelfs aanslag op en in oudere apparatuur verdwijnt. Geen kalkaanslag op tegels en spigels etc. In een word een van de beste investeringen die we hebben gedaan.

  Fam, van 't Slot
 • we zijn zeer tevreden over de waterontharder -geen kalkaanslag meer -waterkoker koffieapparaat stoomstrijkijzer enz.niet meer te ontkalken -zelfs het scheermesje blinkt als een spiegel.Alles ook netjes afgewerkt we zijn zeer tevreden over de wateronharder-geen kalkaanslag meer zelfs scheermesje blinkt als een spiegel-waterkoker-koffieapparaat-stoomstrijkijzer niet meer te ontkalken water ook goed te drinken -ook lekker zacht voor je huid Alles ook netjes afgewerkt

  Adrie de Hond
 • De waterontharder is nu zo'n kleine zes maanden in gebruik. Tot volle tevredenheid. Duidelijk te merken is het mindere verbruik van schoonmaakmiddelen zoals bij was- en vaatwasmachine. Wat ook erg opvalt: geen kalkresten meer op glaswerk, etc. En ... last but not least: je huid voelt veel zachter aan.

  Familie Lankester
 • Wij zijn zeer tevreden met de waterontharder . Geen kalkaanslag op kranen Na het douchen moet je niks schoon maken zelfs de kalkaanslag die er zat verdwijnt Ook de smaak van het water is beter evenals de koffie en thee Ook als je de auto wast kun je hem zo laten opdrogen zonder te zemen Ook zijn we zeer tevreden over de uitleg en de service van de waterspecialist.

  Levien de Jager
 • Wij zijn heel erg tevreden met het zachte water. Onze oude waterkoker is na half jaar nog steeds als nieuw. Is ontkalkt bij installatie van de ontharder. Ook na het douchen lekker zachte huid en glazen douchedeuren en douche zijn eenvoudig te reinigen. Het is eigenlijk merkbaar met alles, maar je moet het eerst ervaren.

  Fam. Bakker
 • Na het aanschaffen van een nieuwe badkamer toch ook maar voor een waterontharder van "Water specialist" gekozen. De prijs was even schrikken maar achteraf,... een geweldige investering. Na zeven maanden dagelijks gebruik heb ik nog geen nadelen gevonden. Na zeven maanden gaat het wennen maar blijft het ook iedere dag weer verrassen,... Geweldig!! "Water specialist" Bedankt!

  Fam. Mallekoote
 • Na plaatsing van de ontharder, was na enkele weken de kalkaanslag op de kranen en douchekop verdwenen en was het genieten van heerlijk zacht water. ook het gebruik van wasmiddelen in de vaatwasser en wasmachine is terug gegaan naar kleine hoeveelheden. Allemaal pluspunten,had er veel eerder aan moeten beginnen.

  J.Euser
 • Nu ongeveer half jaar geleden geplaast heerlijk kalk vrij water minder schoonmaken. Was is zachter koffie smaakt beter wij zijn er erg. Blij mee ik raad het iedereen aan om er een te plaatsen

  Willem
 • Als er nu iets is, dat zijn waarde zeer snel heeft bewezen, is het wel deze waterontharder. Vakkundig en snel geplaatst. Werkt uitstekend en de resultaten zijn meteen merkbaar in smaak van eten en drinken, in de douche en op apparaten. Doen mensen, doen,

  S@m
 • Heerlijk zacht water en een echte aanrader. Helaas vind ik het water niet lekker meer smaken om zo te drinken maar moet ik misschien het nu nog eens proberen gezien de andere recencies. Het water verwerkt in een andere drank ( thee of koffie) is wel lekkerder.

  Erica Poppe
 • Hadden we al jaren eerder moeten doen! Mijn zoon had last van exceem. Dat is bijna over. Het scheelt afwasmiddel en vooral veel ergernis (vanwege kalkwater) en poetsen.

  Debbie Francke
 • ''Heerlijk zacht water'' Wat zijn we toch elke dag weer super blij met onze waterontharder, heerlijk zacht water, zo fijn voor je huid, sanitair en bovendien heerlijk drinkwater. We zijn vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden, het is echt de investering waard, we zouden niet meer anders willen!

  Fam.van Mourik
 • April 2017 is bij ons de waterontharder geplaatst. De meterkast bood daar net voldoende ruimte voor, maar de afwerking daarvan is heel netjes gebeurd. Ik denk niet dat we echt gemerkt hebben veel kostenbesparingen te hebben gehad, maar nadat we gewend waren aan het zachte water vonden we het heerlijk. Ook de smaak van het water is na de beginperiode ook lekkerder geworden. Kortom, we zijn zeer tevreden over de waterontharder!

  Marcel Huber
 • Een deskundige voorlichting. De montage is door een ervaren en deskundig bedrijf uitgevoerd. Werkt nu enige maanden, resultaat is zoals werd voorgelicht. Is wel een dure maar zeker een goede investering. De waterspecialist kan ik iedereen aanraden.

  Marien van Prooijen
 • In mei van dit jaar langs de Waterspecialist geweest voor informatie en uitleg! En begin juni hebben wij deze installatie….de WS waterontharder AK external !! Tot volle tevredenheid. Nog geen minuut spijt van gehad. Het is even wennen aan het zachte water bij het douchen. Voelt in begin wat veemd aan op de huid,maar dat went zeer snel ? Geen kalk meer in de douchesproeier, apparaten zoals quooker, koffiezetter, wasmachine blijven schoon.Bij het wassen van de auto blijven er ook geen strepen meer na het opdrogen. Kortom het aanschaffen van een waterontharder is zeker een aanrader. Ook een compliment voor de monteur, alles netjes en goed uitlegd en gemonteerd

  Fam Vos
 • Een bijzonder goede voorlichting thuis , inspectie vooraf voor mogelijke plaatsing heeft ons eigenlijk direct doen beslissen. De plaatsing is bijzonder fijn en netjes verlopen hulde aan de installateur. Ook over de werking van waterontharder zijn we na 2 maanden in gebruik zeer tevreden veel minder waspoeder en geen last meer van kalk.

  L de Keijser
 • Goede voorlichting vooraf over alle mogelijkheden op de zaak. Op huisadres een inspectie vooraf of plaatsing en zo welke mogelijk is. Apparaat is deskundig en netjes geplaatst. Het werkt prima. Zacht water en minder tot geen kalk.

  D. Heuseveldt
 • Vooraf goed avies gehad. Weinig plaats voor de zoutbak, maar door een kleiner reservoir te gebruiken prima te plaatsen in meterkast. Lekker zachtwater en weinig tot geen last meer van kalk. Prima ankoop.

  Bram de Baare
 • Wij zijn zeer tevreden over de waterontharder, hij voldoet aan de verwachtingen. Ook de ontvangst bij uw bedrijf was zeer goed te noemen met voldoende uitleg. De montage is gebeurd door en ervaren bedrijf wat mee dacht in oplossingen voor het plaatsen van de ontharder.

  M.F.A. Koens
 • Waterontharder is naar tevredenheid geplaatst. Was niet eenvoudig door de geringe kruipruimte. Werkt nu ongeveer 3 maanden en bevalt prima

  B v.d.Linden
 • de waterontharder is naar alle tevredenheid geplaatst, was ook heel vriendelijk , niets was te veel om hem goed aan te sluiten in de wat kleine meterkast. Ik ben ook heel goed en vriendelijk geholpen tijdens het bezoek van Peter. De test van de hardheid van het water heeft mij overtuigd.

  Jos Kievit
 • De ontharder staat er sinds juni ,in een woord geweldig ,zacht water heerlijk voor de huid ,verbruik van shampoo en zeep is met de helft verminderd en kalkaanslag is verleden tijd !

  R Ornee-Dolk
 • Sinds twee maanden de waterontharder en dit bevalt prima. Lekker zacht water uit de douche en minder kalkaanslag. Hij is vakkundig geplaatst en neemt niet veel ruimte in, in de meterkast.

  E. Walraven
 • Alweer mijn 2e installatie. De vorige mee verkocht met de woning. Nu de laatste nieuwe gekocht. Hij is mooi geplaatst in de meterkast en is zeer eenvoudig bij te vullen door 2 kleine blokken. De werking is super en je water zacht en apparatuur vrij van kalk.

  E. Ganseman
 • de waterontharder is naar alle tevredenheid geplaatst door vakkundig personeel , was ook heel vriendelijk ,niets was te veel om hem goed aan te sluiten ivm de diepte van de meter put we zijn ook heel goed en vriendelijk geholpen tijdens t kopen TOP BEDRIJF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  J de witte
 • Ook wij waren sceptisch , maar na het gebruiken voor ons werk kunnen wij niets anders zeggen dat we helemaal overtuigd zijn van de goede werking . We merken het aan alles war we maar water voor gebruiken dat het veel zachter is ....

  A van Weenen
 • Het was even wennen, Maar we hadden het veel eerder moeten doen.

  J.v.Ginkel
 • Ontharder aangeschaft na duidelijke informatie te hebben gekregen. We zijn zeer tevreden met het behaalde effect. Veel minder onderhoud aan batte ruimtes

  Verbeek
 • In één woord geweldig, onze douche is afgelopen maanden zienderogen opgeknapt, geen kalk aanslag meer, de auto weer als nieuw na een wasbeurt, en ook nog zachte handjes bovendien !! wij kunnen het iedereen aanragen !

  Piet Bal
 • In maart de waterontharder laten installeren door "de waterspecialist". De ontharder is keurig geïnstalleerd en werkt prima volgens verwachting.

  P. Cammaert
 • Dat hadden we al veel eerder moeten doen!

  P. Goovers en C. van Liere
 • Na goede informatie waterontharder laten installeren. Installatie netjes verzorgd en ontharder voordelen zijn zoals ze voorgeschreven zijn.

  fam c van belzen
 • Ook wij hebben niks dan lof over de waterontharder. Geen kalkaanslag in de douche en in de diverse apparaten doet weldadig aan. Zelfs oude kalkaanslag lijkt langzamerhand te verdwijnen. Het leveren en installeren is goed verlopen.

  Leen Sturm
 • 2 maanden geleden is bij ons de waterontharder geplaatst en tot nu toe zijn we daar zeer tevreden over. Geen aanslag meer op de douchedeur en douchekolom, geen kalk meer in de waterkoker en koffiemachine, een zachte huid na het douchen en handen wassen en veel minder wasmiddel/schoonmaakmiddel nodig. Alleen de smaak van het water was in het begin even wennen. Kortom zeker de investering waard!

  Familie Sturm
 • Enkele maanden geleden heeft de waterspecialist bij ons een waterontharder geplaatst. na enkele mindere ervaringen van andere systemen , blijkt dit susteem prima te bevallen. keurig geïnstalleerd. en voldoet volledig aan de verwachtingen jaap de jonge

  j de jonge
 • Sinds een aantal weken hebben wij een waterontharder en het is werkelijk een prima investering , op al je huishoudelijke apparatuur zoals vaatwasser ,wasmachine en vooral de Quooker zijn nu al vrij van kalkaanslag , ook de smaak van het water is veel beter. Verder niets als lof over het bedrijf "De Waterspecialist" met de gegeven uitleg en de prima verzorging van de plaatsing.

  W Maljaars
 • Sinds 2 mnd zijn wij ook in bezit van een water ontharder. Zou het nu al niet meer willen missen. Heerlijk zachte handen zachte huid. Super tevreden ook voor het plaatsen.

  Van zweeden
 • Wilden al heel lang ontharder hebben, maar dachten er geen plaats coor te hebben. Alles bleek echter gewoon in de meterkast te passen en functioneert daar nu tot volle tevredenheid alweer drie maanden. Je hebt er nauwelijks omkijken naar.

  j w boogaart
 • Na een gedegen gesprek en uitleg over de aangeboden waterontharder besloten om het apparaat te kopen. De plaatsing is heel correct verlopen, ondanks dat de ruimte die beschikbaar was wat aan de krappe kant was. Het geheel functioneert heel goed en het is buitengewoon plezierig om "zacht" water te kunnen gebruiken. Niet alleen voor je lijf maar ook voor de apparatuur in huis.

  J. Roovers
 • Wij zijn zeer tevreden over de waterontharder. Direct na aansluiting van de ontharder merkte wij het verschil. Tevens prima service, goede uitleg en professionele plaatsing van de ontharder.

  Fam. van Doesum
 • Heel blij met de waterontharder. Onze nieuwe badkamer blijft langer mooi op deze manier. Plaatsing van de waterontharder was top in onze kleine meterkast.

  Albert Landa
 • Mijn situatie was nogal specifiek voor wat betreft het plaatsen en installeren van de waterontharder. Maar door het meedenken van de Waterspecialist kon er echt maatwerk geleverd worden. We genieten nu volop van de voordelen van een waterontharder.

  peter van der meide
 • Het is er eindelijk van gekomen, een waterontharder en nog geen moment spijt gehad, heerlijk zacht water, vooral onder de douche is het een heerlijke ervaring.

  David Wagenaar
 • Na jaren met huidproblemen te hebben gelopen hebben we besloten een waterontharder te plaatsen. En wat een succes. huidproblemen binnen een paar weken zo goed als problemen. Het water is even wennen maar daarna wil je niet anders meer drinken. Ook heel erg tevreden over de snelle levering en plaatsing van de ontharder. We raden iedereen een ontharder aan.

  Marjolein Benne
 • Na jaren van wel of geen waterontharder, besloten we eindelijk om er voor te gaan. Het is fantastisch wat wij in zo’n korte tijd ervaren. Hadden het al veel eerder moeten doen. Nu al een groot succes. Badkamer, kranen, keukenapparatuur, etc. kalk vrij. Ook hoe de installatie bij ons in de krappe meterkast is geplaatst, is tot grote tevredenheid gebeurd. We kunnen zonder twijfel de Water-Specialist aanbevelen. Zeer goede en juiste voorlichting.

  Willem ten Bokum
 • Al heel lang wilde ik een waterontharder laten plaatsen en elke keer niet gedaan. In 2017 moest het er zeker van komen, info aangevraagd, afspraak gemaakt, uiteindelijk de waterontharder geplaatst, dit ging allemaal prima, het resultaat direct water zonder kalk in huis, het is even wennen aan de smaak maar het gebruik van kalkarm water is minder jeuk aan de huid, kalkaanslag in de waterkoker en koffiezetapparaat is weg en komt niet meet terug, waarom heb ik er zolang mee gewacht om deze waterontharder te plaatsen, ik zeg het voort!!

  Visser
 • Na het plaatsen van een watetontharder van de waterspecialist hadden we direct profijt van een zachtere huid en de jeuk is zelfs verdwenen. Prima product dus.

  Nico Maes
 • Na enige studie op het internet en rekening houdend met een Zeeuws bedrijf in de omgeving van Goes hebben wij gekozen voor de Waterspecialist. Wij hebben daar geen seconde spijt van gehad! Goede voorlichting en een correcte plaatsing van de waterontharder. Wij ervaren dagelijks de kwaliteit en de daarmee samenhangende voordelen van het water na het plaatsen van de waterontharder!

  Piet Platteeuw
 • Na een prima voorlichting, vooral eerlijk, en installatie van de waterontharder hebben wij deze nu enkele maanden in gebruik naar volle tevredenheid. Geen kalk meer op onze apparatuur en douche, ook het glaswerk uit de vaatwasser ziet er veel beter uit. Ook het vermelden waard is de prima service, zelfs toen er een storing was direct na plaatsing laat in de avond, werd de telefoon nog beantwoord. En na instructie hoe verder werd s ’morgens het euvel snel en goed verholpen! Het bleek een verkeerd terecht gekomen zoutblokje bij het installeren .

  Ruud en Marion Schoe
 • Enkele maanden geleden hebben we een waterontharder laten installeren. We merken duidelijk het voordeel van minder kalkaanslag, vooral in de badkamer, op kranen en douchecabine. Ook je huid voelt zachter aan en je hoeft minder zeep en wasmiddel te gebruiken.

  Huson
 • Werkt prima. Veel minder kalkaanslag en bestaande kalkaanslag lost op. Zacht voor de huid. Erg tevreden.

  Fam. Harink
 • Enkele maanen geleden de waterontharder laten plaatsen. Hadden wij veel eerder moeten doen. Vooral de zachtheid van het water, het veel minder nodig hebben van wasmiddelen, minder kalk in de badkamers, in een woord: SUPER! Zeker aan te raden voor een ieder die bewust wil worden van de voordelen!

  Fam. Hartman
 • Na een goed gesprek met de Waterspecialist besloten om een waterontharder aan te schaffen. De levering was heel snel en de plaatsing is keurig verlopen. Meteen konden wij genieten van de voordelen die een waterontharder geeft, geen kalk meer in de badkamer, letterlijk zachter water bij het douchen (fijner voor de huid). Kortom zeer tevreden en ondanks het vrij hoge bedrag een prima investering!

  Martijn
 • In januari hebben wij een waterontharder laten plaatsen door de Waterspecialist. Na een goede informatie voorziening ook een vlotte installatie. De ontharder bevalt uitstekend. Het water voelt zachter aan, en het is goed te merken aan de apparatuur zoals koffiezetapparaat, wasmachine etc. Ook het ontkalken van de doucheruimte is verleden tijd! Goede investering voor een redelijke prijs.

  Fam. Goedbloed
 • We hoorde mensen uit de wijk over de ontharder. Mensen waren erg positief en zouden niet anders meer willen. Het is een behoorlijke investering maar wel een hele goede keuze. Minder last van kalk, minder wasmiddelen nodig, het water is zachter en de huid droogt minder uit. Je merkt niet dat de ontharder in je huis staat en je hebt er toch veel baat bij. Veel minder wat meer oplevert. Ik ben erg blij met de Waterspecialist, snelle reactie, snelle levering en goede service.

  Evelien
 • Zeer goed geinformeerd, Plaatsing zeer kundig en netjes gedaan, en de voordelen zijn legio

  Albert de Graaff
 • Na wat wikken en wegen toch maar een waterontharder laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis. Na het bevestigen van de bestelling was met goed overleg de waterontharder binnen enkele weken geplaatst. Snelle en nette installatie. Een korte doch duidelijke uitleg en we konden gaan genieten van zacht water. Heerlijk! Geen last meer van een droge huid of kalk aanslag op de douche ruiten. Wij zijn zeer tevreden.

  Peter Boogert
 • De waterontharder was nodig omdat leidingen vanbinnen dreigden dicht te slibben door kalkaanslag. Ik heb het idee dat de douche weer op kracht komt. Secondair voor ons is dat er nergens meer "waterdruppels"achterblijven . Dus alles schoner en minder slijtage aan elektrische apparatuur.

  M de Leeuw
 • Sinds ruim een maand ben ik in het bezit van een waterontharder via de Waterspecialist. Het contact en de uitleg werden als zeer prettig ervaren. De ontharder is geplaatst in de meterkast op de galerij van een appartementencomplex. De kalk is verdwenen en de weldaad van zacht water is werkelijk fantastisch en een dagelijks genot! Ik vertrouw op nog jarenlang gemak en plezier van dit apparaat. Tip van een tevreden klant: Zegt het voort!

  Mevr. Vlissingen
 • Ik ben zeer tevreden over de waterontharder. Water smaakt beter. Bij afwas en was heb ik minder middelen nodig

  Fam. M. Dekker
 • We hebben de waterontharder gekocht mede op aanraden van vrienden. Tot op heden nog geen seconde spijt gehad. We wonen nu ongeveer 1,5 jaar in ons andere huis heb hebben toen een nieuwe bad/douche cabine met veel glazen deuren en wanden geplaatst. echter na 3 maanden bleef je poetsen op dat glas en diversen schoonmaak producten. Na ongeveer 6 weken na het plaatsen van de waterontharder ziet hij er weer als nieuw uit, stralend en helder glas na het douchen. zonder alles af te doen na het douchen. Verder hoor ik van mijn dochters dat ze bijna geen conditioner in hun haar hoeven te doen. De waterkoker was na 4 weken weer als nieuw van binnen. We hebben hem ook aangeschaft omdat we een warmteboiler willen aanschaffen en zo geen last hebben van kalk in de boiler. Of je er echt mee bespaart betwijfel ik. Maar het bespaart een hele hoop schoonmaaktijd en dat is het ons zeker waard.

  Dhr. de Nooijer
 • Nu merk je goed nadat de leidingen schoon zijn dat het onderhoud van je apparaten en het onderhoud van sanitair een stuk makkelijker is. Inderdaad geen kalkaanslag meer. Wij zijn erg tevreden met het produkt.

  Fam. van Eijk van der Putten
 • Wij zijn zeer positief over de waterontharder welke door de Waterspecialist aan ons geleverd is. Hij is nu bijna 1 jaar zonder problemen in gebruik. Voor de investering die gedaan moet worden krijgt u enorm veel gebruikersgemak terug. Geen kalkaanslag meer op de kranen, glazen deuren en tegels van de badkamer en douche. Ook de kalkaanslag rond de keuken en toiletkraan zijn verleden tijd. Daarnaast geen kalkneerslag meer in de wasautomaat , koffiezetapparaat de quooker hetgeen de levensduur van dergelijke apparaten verlengt. Verder zijn er nog andere voordelen zoals onder andere minder zeepgebruik maar de belangrijkste is dat de bloemen 1 week langer mooi blijven.

  Fam. J. de Ruiter
 • Zeer positief over de waterontharder, geeft een behaaglijk gevoel onder de douche. Minder gebruik van af(was) middelen. Geen hinderlijke kalkaanslag aan douchewand en alle andere sanitair.

  Fam. Westerweele
 • Ongeveer een jaar een wateronthardingsapparaat in gebruik. Het hele verhaal dat ons werd verteld kwam uit. Dus zijn we zeer tevreden over deze aanschaf. Minder shampoo wordt er gebruikt. We hebben dezelfde week een nieuwe douchekop aangeschaft. Nu na een jaar ziet hij er nog net zo fris uit, als kwam hij net uit de winkel. De dranken die met ons water worden bereid (thee,koffie, limonade) zijn stukken lekkerder. Over smaak valt niet te twisten, maar als wij op vakantie gaan moeten wij wel wennen aan dat andere water. Verder is het een weldaad voor de huid. En laat ik de schoonmaak van de tegels, de wastafels en de kranen niet vergeten. Ze zijn en blijven veel mooier. Als we verhuizen gaat ie mee of kopen we een nieuwe. Tevreden gebruikers Ploon en Sanny van der Vorst.

  Fam. A. van der Vorst
 • Zeer tevreden over de waterontharder. Een groot voordeel is dat ruwe handen verleden tijd zijn. Een bijkomend voordeel is het minimale wasmiddel dat nodig is, dit is goed te merken in de portemonnee. Geen kalkaanslag meer in de douche en apparaten, dus ook blinkende badkamer.

  Fam. Joosse
 • Onze ervaring is zeer positief, we hebben nu ongeveer 1,5 jaar de waterontharder en ik ben zeer tevreden. We hebben nu ook sinds een jaar een nieuwe douche en tot nu toe nog geen kalk te zien. Ook merk je het aan bijvoorbeeld je haar, dat blijft echt super zacht na het douchen. Ik ben super tevreden over de waterontharder en over de service van de Waterspecialist.

  Dhr. Chris
 • Wij zijn sinds januari in het bezit van een waterontharder. Onze ervaring is erg positief. De kalkaanslag in de badkamer behoort tot het verleden. Tevens gebruiken wij minder schoonmaakmiddel, wasmiddel en voelt onze huid erg zacht.

  Fam. R. Menheere
 • Onze strijd tegen kalk overwonnen! Na een nuchtere uitleg over de vele voordelen van een waterontharder en de eenvoudige plaatsingsmogelijkheden door de Waterspecialist, zijn wij in het voorjaar 2015 tot aanschaf van de IQ Soft overgegaan. Vanwege het gebruiksgemak in verband met het twee-maandelijks bijvullen van het zout hebben we besloten om de waterontharder in de garage te plaatsen. Met een relatief eenvoudige uitbreiding op de hoofdkraan van de waterleiding in de meterkast en wat aansluitmateriaal was de montage in een uurtje gefixt. Inmiddels hebben we het apparaat ruim een half jaar in gebruik en zijn er zeer content over. Door de gekozen plek in de hoek van onze garage is het bijvullen van het zout een fluitje van een cent. Nu de vele voordelen: - wij vinden de smaak van het water lekkerder; - het is echt spectaculair hoe weinig (was)poeder nog nodig is voor de vaatwasser en wasmachine; - het sanitair, de nieuwe mengkraan, de douchehoek etc. blijven heerlijk schoon (schoonmaken en droog boenen na iedere douchebeurt is echt onnodig); - we hoeven ook het kraanzeefje in de keukenkraan nooit meer te ontdoen van kalkresten; - huid en haar reageren fijn op zachter water en tijdens het wassen en douchen is slechts weinig shampoo, shower gel, zeep etc. nodig. Echt een aanrader dus!

  Fam. Walhout
 • Wij zijn erg tevreden over de waterontharder die wij 11 maanden geleden via de Waterspecialist hebben aangeschaft. Het douchewater is heel aangenaam voor je huid en geen kalkaanslag meer in koffiezetter en waterkoker enz, geweldig! We hebben wel moeten wennen om veel minder wasmiddelen en zeep te gebruiken; je gebruikt gauw teveel. Wij vinden het jammer dat we niet eerder tot aanschaf van een waterontharder zijn overgegaan. Van harte aanbevolen!

  Fam. A.C. Nieuwenhuize
 • Een jaar geleden gekocht, met als resultaat; Wasmiddel voor zowel wasmachine als vaatwasser minimaal gehalveerd, geen aanslag meer op de douchedeur, zachte handen na het wassen,minder sop nodig bij het douchen, geen aanslag op andere glazen, etc. Kortom wat wordt beweerd is waar! Wij hebben er geen spijt van

  Mevr. Ton
 • Aanzienlijk minder kalkaanslag op de douchewand en wasbak. Zachtere huid. Gebruik van wasmiddel voor de wasmachine is minder. Dit geldt ook voor het gebruik van schoonmaakmiddelen. Bevalt zeer goed. Een aanrader voor iedereen.

  Fam. Verhoeff
 • De waterontharder is iets wat wij nooit meer kwijt willen, na het douchen even met de handdoek over de kranen en door de wasbak/douche tegels en het is schoon. Het scheelt heel veel werk. Ook de waterkoker en koffiezetapparaat moet niet meer ontkalkt worden, en de koffie is veel warmer dan vroeger. De kosten wegen ruimschoots op tegen het gemak en door minder schoonmaakproducten verdient hij zich zelf terug op den duur.

  Fam. A. Bruynooge
 • Zeer goed, ik was zeer twijfelachtig over het gemak, de besparing en de verbetering van het water in je huis. Maar alles wat in de brochure stond klopte en meer. Zacht water kan je proeven en voelen. Je W.C. en douche en wasbakken slaan niet meer aan met kalk. Je zeepgebruik in was- en vaatwasmachine kan veel minder. Zo ook met de handen wassen. Het is zelfs zo dat de kalkaanslag die nog in mijn waterkoker zat langzaam verdwijnt omdat dit door het zachte water wordt opgenomen. En voor de dames: je huid voelt ook zachter aan met zacht water en wordt minder droog! Nadelen? O ja ik moet soms nog haar uit het putje halen of gras of haarspelden...

  Fam. S.van Benthem
 • Je oude badkamer ziet er ineens niet uit als nieuw, nee wonderen bestaan niet. Maar wel minder shampoo gebruik. Minder wasmachine middel (met 10 kg poeder doen we 10 maanden). Waterkoker en koffiezet apparaat blijven schoner koffie smaakt beter (persoonlijk). De installatie is dan wel niet zichtbaar maar zeker merkbaar.

  Fam. van der Linden
 • Na een goed gesprek met de Waterspecialist, waarin niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen eerlijk benoemd werden, besloten het apparaat aan te schaffen. Staat bij ons in de kruipruimte. Voor het bijvullen dus even de mat opzij, maar wel uit het zicht. Apparaat werkt goed. Met name aan huid en haar is goed merkbaar dat het water zachter is. Het afdoen van de douche is helaas nog geen verleden tijd, maar de aanslag van kalk is beduidend minder.

  Fam. van der Linden
 • Wij zijn heel blij met de waterontkalker! Naast de enorme voordelen van geen kalk in je apperatuur, is het ook een zaligheid voor je huid! Deze voelt zacht en soepel aan na het douchen! Bij twijfel zeg ik DOEN!

  Schoonheidssalon SenzU
 • Eindelijk een apparaat dat in mijn meterput past. Mijn ervaringen bestaan uit pure luxe voor weinig geld. Geen antikal e.d. meer om douche, eierkoker, vaatwasser , wasmachine en waterkoker te ontkalken. Een schone theepot zonder aanslag. Maar bovenal een heerlijk gevoel bij douchen en haarwassen. Ook bij het autowassen hoef ik niet meer te zemen i.v.m.. druppels. Zeker de investering waard.

  Fam. W. de Moor
 • Sinds enkele jaren hebben wij deze installatie. Tot volle tevredenheid. Nog geen spijt van gehad. Het is even wennen aan het zachte water bij het douchen. Voelt wat veemd aan op de huid, zeep schuimt ook meer (minder gebruiken). Geen kalk meer in de douchesproeier. Apparaten zoals waterkoker, koffiezetter, wasmachine blijven schoon. Mijn granieten aanrechtblad is weer als nieuw. Zelfs mijn scheermeshouder blinkt weer als nieuw (was helemaal wit uitgeslagen) kortom top! Als ik de tuin sproei zet ik hem even uit. Kleine moeite, bespaart je zout. Raad het dan ook iedereen aan!!

  Fam. Eggebeen
 • We hebben vanaf mei een nieuwe badkamer in gebruik en gelijk een waterontharder aangeschaft we zijn hier heel tevreden over, geen kalkresten in onze badkamer, minder gebruik van zeep ed en heerlijk zacht water voor op de huid.

  Fam. A. vd Bosch
 • We hebben nu 1 1/2 jaar een Erie waterontharder. We zijn er erg tevreden over. Het water is zacht, we hebben geen kalkspetters of kalkaanslag meer en het water en de thee smaakt beter. De waterontharder is bij ons in de kruipruimte geplaatst en het zoutreservoir in een hoekje in de garage. Hierdoor neemt hij bijna geen ruimte in.

  Fam. van Schaik
 • Wij hebben sinds juni 2015 een ontharder. Kalkaanslag op glazen douchewand is er niet meer. Kranen en douche zien er schoner uit. Na douchen voelt de huid gladder, alsof deze met een zalf is ingesmeerd. Ongeveer de helft minder shampoo is voldoende voor schone haren. Deze voelen zachter aan. Benodigde zeep in vaatwasser en waspoeder in wasmachine is nu al met 1/3 teruggebracht. Heel fijn is dat na een wasbeurt van de zwarte auto zemen niet meer nodig is voor een blinkende wagen. Voor kalkaanslag in apparatuur is de tijd van gebruik nog te kort.

  Fam. Dieleman
 • De waterontharder werkt nu al een jaar perfect. Twee weken was het water een beetje vreemd van smaak, daarna gewoonweg zalig. En het zoutverbruik is minimaal, mede doordat we onze toiletten doorspoelen met regenwater. Het ontharde water gebruiken we alleen voor douchen en koken. Gevolg: bijna geen onderhoud meer aan de glazen deur van de douche, noch aan de tegels! Daar word je echt heel blij van.

  Dhr. Hans
 • Onze ervaringen met dit systeem zijn geweldig. De smaak van water is beter, je huid voelt anders na het badderen en m'n auto ziet er nóg mooier uit na de wasbeurt. Alle apparatuur blijft verschoond van kalkaanslag (kranen, koffiemachines, waterkoker) wat dus minder onderhoud nodig heeft. Wij roepen: DOEN ! daar krijg je nooit spijt van en als je de investering over enkele jaren uitsmeert, vallen de kosten dus reuze mee.

  Fam. Griep
 • Hebben sinds ca. 2 maanden een waterontharder. Voldoet volledig aan onze verwachtingen. Totaal géén kalkaanslag op onze glazen douchewand, veel zachtere huid, constante en betere smaak van de koffie, minder middelen nodig voor de vaatwasser en wasmachine. Dit is slechts een aantal van de voordelen van de waterontharder. De installatie is ook vlot verlopen. Binnen 2 uur zonder noemenswaardige overlast. Een aanrader dus.

  Fam. J. Ruijten
 • In januari werd bij ons een nieuwe badkamer geïnstalleerd. De installateur vroeg: geen waterontharder er bij besteld? Het antwoord van ons was ontkennend. De installateur zei niets, maar uit zijn blik konden wij wel opmaken: daar kom je wel van terug! Gelijk had hij: op onze schitterend glazen badmeubel, de douchewand, kranen en toilet zagen we kalksporen, die we zorgvuldig wegpoetsten. Maar wat waren we dat zat, al dat poetsen en als je een plekje vergat had je er extra werk aan. Wij werden keihard herinnerd aan de blik van de installateur. Dus zijn we ons gaan oriënteren in waterontharderland. Vele offertes ontvangen, zo ook van de Waterspecialist uit Goes. Peter Brouwer, de waterspecialist kwam bij ons thuis uitleg en een demonstratie geven. Wij waren direct overtuigd en hebben een IQ-soft ontharder met installatie besteld. Ca. twee weken later was de installatie een feit en begon ons kalkvrije waterleven. Van alles wat Peter gezegd heeft is geen cent gelogen en wij zijn in onze nopjes. Overal waar water aan te pas komt is kalkvrij. Het verbruik van wasmiddelen, shampo en zeep is voor meer dan de helft gehalveerd. Glazen bloemvazen laten niet meer een vieze, haast niet te verwijderen kalkrand zien. Ramen zemen is een makkie en ook als je de auto wast, wat bij ons niet wekelijks gebeurd, hoef je alleen maar na te spoelen. Dus niet meer zemen. Er blijven geen kringen achter. Scheermesjes gaan langer mee, geen kalk in koffiezetter etc. De ontharder regelt alles zelf, alleen af en toe zout toevoegen. Hiervoor geeft hij een duidelijk signaal af. Kortom, wij zijn razend enthousiast en kunnen het iedereen aanbevelen.

  Fam. C.M. Loos
 • Elke dag genieten wij weer van de voordelen van onze waterontharder. Thee&koffie smaken beter, de bloemen staan effectief 1 week langer. De schone was voelt zachter aan en een douche neem je met plezier, met als voordeel dat je minder shampoo en douchegel kan gebruiken. Ons zoontje kwam terug van school en zei; het water thuis smaakt veel lekkerder dan op school:) Onze conclusie; goede investering waar je elke dag van geniet!! Met goede service van de Waterspecialist. Top!

  Fam. Maljaars
 • Sinds ik mijn waterontharder gebruik heb ik een stuk minder uitslag op mijn huid. Ook gebruik ik minder zeep maar ook minder wasmiddel. Bijkomend voordeel is ook dat ik geen kalkstrepen meer heb in mijn douche! Dus zeker een aanrader deze waterontharder!!

  Dhr. van Damme
 • Het zachte water geeft een fijn gevoel aan de huid. De koffiemachine hoeft niet meer ontkalkt te worden. Dat was toch een regelmatig terugkerend karwei waar we nu van verlost zijn. Verder valt het me op dat de scheermesjes langer meegaan.Wat ons het meest opvalt is het ontbreken van kalkaanslag in de badkamer. Bovendien is die nu sneller schoongemaakt. Het drinkwater heeft een andere smaak. Daar moet je even aan wennen.

  Fam. Schijvenaars
 • Sinds de installatie genieten ook wij van het gemak van zacht water door o.a.: - niet meer uitdrogen douche of bad na gebruik - geen kalk aanslag op kranen - geen aanslag op auto na wasbeurt - verminderd gebruik sop/schoonmaak middelen - geen ontkalker meer nodig in vaatwasser

  Fam. M. van Belzen
 • We hebben nu ruim 1 jaar de waterontharder en onze ervaring is zeer positief. De waterkoker heb ik niet meer hoeven te ontkalken. Dat geldt ook voor het koffieapparaat. Douche en wc's zonder kalkaanslag zijn makkelijk schoon te maken en te houden. Het water smaakt prima en veel minder zeep nodig in vaatwasser en wasmachine.

  Fam. de Lange
 • We zijn positief omtrent deze installatie, want we gebruiken minder zeep, zowel in de douche, vaatwasser en wasmachine. Geen kalkaanslag meer en de smaak is veel beter, kortom we hadden het eerder moeten doen.

  Fam. P. Tange
 • Sinds December 2014 een waterontharder gelijk met onze nieuwe badkamer aangeschaft! Nog geen kalk te zien zelfs niet op de glazen wanden. Auto wassen is fantastisch . Minder wasmiddel en schoonmaakmiddel nodig. Douchewater is heerlijk voor de huid.

  Fam. E. Kesteloo
 • Sinds een aantal maanden hebben wij een waterontharder in de woning. Wij zijn er heel blij mee omdat: - we geen kalkaanslag op de glaswand van de douche meer hebben. - we minder shampoo nodig hebben en het haar en de huid zachter aanvoelen. - er op de glazen uit de vaatwasser geen aanslag meer zit. - we vinden het fijn dat de zout opslag in de kruipruimte kan.

  Van den Dries
 • Vandaag bent u al te laat. U had er gisteren al een kunnen laten plaatsen en van de voordelen kunnen genieten. Nadat de waterontharder in gebruik was genomen werden de tegels van de badkamer glad en verdween de kalkaanslag. Na het douchen geen kranen meer schoonmaken om kalkaanslag te voorkomen. De druppels die op de kraan achterblijven laten geen kalkaanslag meer achter. Het drinkwater is lekkerder. De warmwater temperatuur is bij dezelfde instelling van de mengkraan minimaal 1 graad Celcius hoger door de ontkalking van de leidingen in de CV ketel. Kalkaanslag rond de uitloop van de kranen verdwijnt na verloop van tijd. Voor de huid is het een weldaad. Geen huidirritatie en geen droge huid meer. Jammer dat we deze waterontharder niet eerder hebben laten plaatsen. Wij zijn na een jaar super tevreden. Aankoop, plaatsing, werking en service in een woord PERFECT.

  Fam. Konings
 • Fijn dat mijn badkamer en kranen niet meer onder de kalk aanslag zit

  Dhr. van Belzen
 • Wij gebruiken nu ruim anderhalf jaar, tot volle tevredenheid, de waterontharder geleverd door de "Waterspecialist" Het resultaat is zeer positief en heeft op veel zaken een grote invloed. Badkamer, kranen, ruiten en ook de autowasbeurt geeft geen strepen en/of witte vlekken. Zo zijn douchekoppen waar een flinke aanslag op zat geheel verdwenen. Het verbruik aan schoonmaakmiddelen is afgenomen maar niet helemaal aantoonbaar. Je gebruikt gewoon minder. De installatie staat in ons huis in de kruipkelder en werkt naar behoren en het vullen met zout is geen probleem. Een aanrader deze installatie en dus, doen. Het kost natuurlijk het één en ander maar over de lange termijn is het allemaal betaalbaar.

  Fam. Middelburg
 • Na het installeren van de waterontharder ervaren we dat de koffie en thee lekkerder smaken, we minder shampoo gebruiken en dat het schoonmaken van sanitair ed makkelijker gaat doordat er geen kalkaanslag meer is.

  Fam. J. van den Broeke
 • Inmiddels al enige tijd een waterontharder en wat een verschil! Zeepmiddelen gaan veel minder hard en ondertussen ben ik aanzienlijk minder tijd kwijt aan het schoonmaken en verwijderen van kalk. Voor iemand met huidproblemen ook zeker een aanrader. Heb zelf veel minder problemen met mijn huid sinds het gebruik van de ontharder.

  Fam. de Meulder
 • Een installatie waar je geen spijt van krijgt. Je huid voelt zacht aan en de kranen en tegels in de douche hebben geen kalkaanslag meer. Ook de warmte-elementen in waterkoker en wasmachine blijven als nieuw. Koffieapparaat ontkalken? Verleden tijd. Kortom: ideaal!

  Fam. van Damme
 • Sinds voorjaar 2015 beschikken we over de waterontharder. We kunnen alleen maar zeggen dit hadden we eerder moeten doen. Het schoonmaken in de badkamer neemt veel minder tijd in beslag. Oude kalkresten aan de douchekop zijn na verloop van de tijd verdwenen. De huid voelt veel zachter aan. Koffie smaak beter en het koffieapparaat moet ook niet meer ontkalkt worden. De vaat uit de vaatwasser voelt veel anders aan. Ook hier verdwijnen kalkresten op bijvoorbeeld glazen. Bij het wassen van de auto blijven er ook geen strepen meer na het opdrogen. Kortom het aanschaffen van een waterontharder is zeker een aanrader. Gewoon doen!

  Fam. Verschiere
 • Bij ons nu een jaar in gebruik. Super tevreden!!!! Ramen wassen gaat veel sneller en in de badkamer, waar al wat kalk zat is nu alles zo glad als een spiegel. We hebben het verschillende mensen aangeraden en zullen dat ook blijven doen.

  Fam. van Roessel
 • Vorige week een waterontharder laten plaatsen en direct al resultaat. Oude kalkresten verdwijnen vanzelf en schoonmaken geeft meer voldoening. Geen strepen of vlekken meer op glas en tegels en minder gebruik van schoonmaakmiddelen. In één woord een top investering waar wij nog vele jaren plezier van hopen te hebben.

  Fam. Grootjans
 • Wij hebben sinds 15-12-2015 een waterontharder en merkten al vrij snel dat de kalk van de kranen verdween! Daarnaast voelt het water ook letterlijk zachter aan, het aanraden waard! Een goede en snelle service van de Water-specialist.

  Fam de Wild
 • In juni 2016 hebben wij de waterontharder twee jaar. Hij bevalt ons uitstekend, bijna geen kalkaanslag meer. Een erg zachte huid. Nog geen problemen met het apparaat gehad. Bij een eventuele verhuizing koop ik er weer een.

  Fam. A. van Toren
 • Ook wij zij zeer tevreden over de waterontharder. Gebruiken hem ruim een jaar, alles blijft mooier . Zelfs koffieapparaat, ook reservoir blijft langer schoon. Douchen is een weldaad!

  Fam. Dekker
 • Wij zijn zeer tevreden over de ontharder! Sinds een aantal maanden staat hij er, we willen nu al niet meer zonder. De badkamer kalkvrij is al een hele verademing. Kranen blijven mooi, al je apparatuur zonder kalk is geweldig ! Douchen is heerlijk en droogmaken geen vervelende klus meer. Peter is ook geen praatjesmaker maar wat hij zegt is waar en hij denkt goed mee over de plaatsing, de monteur die hem kwam plaatsen is een vakman die netjes met je spullen om gaat en zijn vak verstaat. Dus al met al een aanrader! Het kost wel wat maar dan heb je ook wat ( en werkt ).

  Fam. Nieuwburg
 • Twee jaar gelden heeft De Waterspecialist bij ons naar tevredenheid een waterontharder geplaatst. Het gebruik bevalt ons uitstekend. Het scheelt een hoop poetswerk. Het water voelt prettiger aan en heeft een positief effect op de huid. De smaak vinden wij ook lekkerder. We kunnen het iedereen aanraden. Ook in ons nieuwe huis hebben we weer een waterontharder door De Waterspecialist laten plaatsen.

  Fam. H. Boot
 • Na het installeren van de waterontharder ervaren we dat de koffie en thee lekkerder smaken, dat we minder shampoo gebruiken en dat het schoonmaken van sanitair ed makkelijker gaat doordat er geen kalkaanslag meer is. Ook gebruiken we veel minder zeep.

  Mevr. Francine
 • We hebben sinds september 2015 een WS XS waterontharder van de Waterspecialist en zijn er zeer tevreden over. De voorlichting aan huis en het plaatsen is correct verlopen. Het apparaat heeft alleen maar voordelen zoals geen kalk, minder zeep gebruik, zacht voor haar en huid. We hebben onze vrienden aangeboden hier te douchen. Ze waren zo tevreden dat ze er ook een hebben aangeschaft. Nadelen: Geen

  Fam. L.P. van der Gouwe
 • Alle voordelen zijn aanwezig, veel minder werk, heerlijk voor de huid en had ik het maar eerder gedaan, wat een verschil met gewoon water en wil het niet meer missen.

  Fam. de Schipper
 • Eigenlijk is het glas in onze douche niet meer vuil (kalk) te krijgen. Handen wassen: de handen zijn veel zachter en je gebruikt minder zeep. Hij lijkt als of de kraan ook ontdaan wordt van de kalk zonder dat we dit zelf doen. Ook de douche kop wordt zachtjes aan kalkvrij.

  Fam. Sturm
 • Alle voordelen zijn aanwezig, veel minder werk, heerlijk voor de huid en had ik het maar eerder gedaan, wat een verschil met gewoon water en wil het niet meer missen.

  Fam. de Schipper

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist (Zeeland)

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan