Hallo Middelburger!

Goed dat u nadenkt over de mogelijkheden om uw water te zuiveren en ontharden! Met een gemiddelde hardheid van 8,5 dH is het kraanwater in Middelburg namelijk behoorlijk hard! Dit zal u misschien al wel gemerkt hebben aan de hoeveelheid kalkaanslag in de badkamer of op uw kranen… Gevaarlijk is dit niet, onhandig is het wel. Het levert u onnodig veel onderhouds- en schoonmaakwerk op. Reken daarom af met hard water!

Wat is “hard water” nu precies?
We spreken van “hard water” wanneer er een hoge concentratie calcium en magnesium in het water zit. In Middelburg is dit het geval. Met een gemiddelde hardheid van 8,5 dH is het kraanwater in Middelburg behoorlijk hard. Dit is niet schadelijk maar zorgt wel voor onnodig veel onderhoud, schoonmaakwerk en slijtage aan uw kranen, douche en apparaten. Hard water uit zich namelijk in kalkaanslag. Hoe harder het water, des te meer kalkaanslag er achterblijft!

Is het water dan wel schoon?
Hoewel het Middelburgse (of beter gezegd: het Zeeuwse) kraanwater wordt gezien als een van de schoonste drinkwateren van Nederland krijgen wij ook in Zeeland steeds meer te maken met (schadelijke) afvalstoffen in het kraanwater. Naast calcium en magnesium drijft er namelijk nog veel meer rond in ons drinkwater. Denk bijvoorbeeld aan pesticiden, medicijnresten of andere chemische verontreinigingen! Ons kraanwater is dan wel “schoon” genoeg om te drinken, echt zuiver is het zeker niet!

Tijd om actie te ondernemen!
De eerste stap? Plan een vrijblijvende afspraak met Waterspecialist!

Tijdens deze afspraak tonen wij u de mogelijkheden om uw kraanwater te ontharden en te zuiveren. Tevens vertellen wij u graag over onze 5 zekerheden en onze 100% tevredenheid garantie!

Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze waterspecialisten. Vul onderstaand formulier in en wij komen graag bij u langs voor een advies op maat!

 

Maak een afspraak:
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan