Milieu

Een gezond milieu is van levensbelang. Letterlijk, want we kunnen niet zonder. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal onze bijdrage leveren aan een gezond milieu.

Wie de veelal chemische ingrediënten van de meeste schoonmaakmiddelen tot zich door laat dringen schrikt van de prijs die het milieu betaalt voor een fris en schoongemaakt huis.

De milieuvriendelijke oplossing

Door het gebruik van deze goedjes te beperken, verkleint u uw negatieve invloed op het milieu. Maar een half schoongemaakt aanrecht, afwas, badkamer of kleding is ook niet hygiënisch.

Door een waterontharder te plaatsen wordt uw leidingwater ontkalkt. Hierdoor kan uw schoonmaakmiddel vele malen effectiever werken en zo daadwerkelijk het vuil aanpakken. Dit resulteert niet alleen in eenvoudiger schoonmaken, maar ook in minder verbruik van zeep, allesreiniger, chloor of wasmiddel. Daarnaast heeft u ook geen ontkalkingsmiddelen meer nodig voor uw witgoed of sanitair. Vandaar: zacht water is beter voor het milieu (en uw portemonnee).

En niet te vergeten, verlengt kalkvrij water de levensduur van uw witgoed. Wat ook weer beter is voor het milieu en de portemonnee.

Bekijk gerust nog meer voordelen van onze waterontharderscontacteer ons of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

 

 

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan