Over waterspecialist

Waterspecialist is in 2011 opgericht. Na veertien jaar ervaring in de badkamerverkoop waar kalkaanslag in elk gesprek aan de orde kwam, was het tijd om actie te ondernemen. Dit heeft geresulteerd in de start van het bedrijf Waterspecialist. Wij houden ons alleen bezig met waterbehandeling. In hoofdzaak waterontharding maar ook voor diverse soorten keukenkranen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan kokend-, osmose-(zuiver), gekoeld en bruiswaterkranen. Met recht kunnen wij ons dan Waterspecialist noemen. Waterbehandeling is voor ons geen bijzaak maar hoofdzaak en dat merkt u aan onze expertise.

Na enkele jaren van groei en uitbreiding is begin 2017 een bedrijfspand met showroom betrokken aan de Smithweg op industrieterrein De Poel te Goes. In deze showroom tonen we alle types waterontharders uit ons assortiment. Een waterontharder is immers maatwerk. U kunt er tevens het verschil tussen hard en zacht water ervaren en we kunnen de diverse soorten kranen laten zien.  Alle kranen zijn namelijk werkend aangesloten.

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de ins en outs met betrekking tot waterbehandeling kijk dan rustig rond op deze website. Ziet u liever de toestellen live dan bent u van harte welkom. Onze showroom is op dinsdag, donderdag en vrijdag open op afspraak

Met vriendelijke groet,

Team Waterspecialist

Peter Brouwer

 

 

 

 

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Advies op maat

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat.
Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan