Over waterspecialist

Waterspecialist vindt haar oorsprong in 2011.

Na jarenlange ervaring in de sanitairhandel waarin kalkaanslag aan de orde van de dag kwam, was het tijd om het probleem op te lossen. Na enig speurwerk bleek dat er diverse ontkalkingssystemen in omloop zijn maar dat er één systeem zeer positief uitsprong en dat was waterontharding d.m.v. ionenuitwisseling. Dit heeft geresulteerd in een uitgebalanceerd assortiment van Waterspecialist-waterontharders. Waterbehandeling is voor ons geen bijzaak maar hoofdzaak en dat merkt u aan onze expertise. Met recht kunnen wij ons dan Waterspecialist noemen.

Komt water ter sprake dan komt vroeg of laat ook de vraag naar de drinkkwaliteit van ons leidingwater. Het hoeft geen betoog, het komt nl. regelmatig tot ons via de media, dat ons drinkwater steeds meer schadelijke bestanddelen bevat die we liever niet binnen willen krijgen. Waterspecialist biedt daar de perfecte oplossing voor, nl. ons Zuiver Water Systeem. Dit toestel filtert alle bestanddelen uit ons water zodat alleen watermoleculen overblijven. Het resulteert in perfect gezond drinkwater.

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden en weten hoe wij iets moois van uw water kunnen maken laat u informeren door deze website en bel of stuur een bericht voor een afspraak zodat wij uw water bij u thuis kunnen analyseren.

Met vriendelijke groet,
Team Waterspecialist

 

 

 

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan