Voordelen waterontharder

Voordelen van zacht water waterspecialist ZeelandOntdek alle voordelen van een waterontharder! Een waterontharder zet hard water om in zacht water. Zacht water is kalkvrij en dat levert een veel voordeel op! Zacht water levert niet alleen op financieel vlak voordeel op, maar biedt u ook meer wooncomfort. Lees hieronder de belangrijkste voordelen van een waterontharder. Of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Geen kalkaanslag meer door waterontharder

Heeft u ook last van kalkaanslag op de douchedeuren, op de douchekranen, op de andere kranen in huis, op de tegels in de badkamer, op de drinkglazen etc? Dit kost u veel schoonmaakwerk. Een waterontharder zorgt ervoor dat hard water omgezet wordt naar zacht water. Dit (drink)water is volledig vrij van kalk. Hierdoor heeft u geen kalkaanslag meer in huis! Hoe fijn is dat? Minder schoonmaakwerk en volledig kalkvrij douchekranen, spiegels etc. Lees meer over een helder schoon en kalkvrij huishouden.

Apparatuur gaat langer mee door waterontharderDoordat er geen kalk meer in het water zit, komt er geen kalk in uw huishoudelijke apparaten terecht. Denk hierbij aan uw vaatwasser, wasmachine, waterkoker etc. De motoren zullen niet meer vast draaien door een ophoping van kalk en u hoeft geen kalkoplossingsmiddel meer te gebruiken in de apparaten. Bekijk waarom uw apparatuur langer meegaat door een waterontharder.

Eten en drinken smaakvoller door waterontharder

Doordat er geen calcium en magnesium in uw water zit krijgt uw eten en drinken meer smaak! Een waterontharder zorgt er dus voor dat uw koffie en thee weer zijn echte smaak krijgt. En ook het eten dat u kookt in water krijgt een vollere smaak! Ontdek hoe een waterontharder uw eten smaakvoller maakt.

 

Kostenbesparend door waterontharder

Maandelijks geld besparen is aantrekkelijk. Wist u dat u op langere termijn ook geld bespaard als u een waterontharder aanschaft? Apparatuur krijgt dankzij het zachte water minder te verduren en gaat daardoor langer mee. Ook hoeft u minder schoonmaakmiddel te gebruiken. Doordat de kalk uit het water is verdwenen wordt schoonmaakmiddel beter in het water opgenomen. Hierdoor hoeft u dus minder schoonmaakmiddel te gebruiken, tot wel 75% minder schoonmaakmiddel! Lees hier meer over geld besparen dankzij een waterontharder.

Een heerlijk zachte handdoek, wie vind dat niet lekker na het douchen? Zachte was door waterontharder Een waterontharder zorgt indirect voor een zachtere was, en zelfs door minder of geen wasverzachter te gebruiken! Heeft u net een waterontharder laten installeren? Let er dan ook dat u niet te veel schoonmaakmiddelen gebruikt, dus minder of gebruik helemaal geen wasverzachter meer.

Milieuvriendelijker door waterontharderWe willen allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu. Met een waterontharder ontlast u het milieu. In eerste instantie gebruikt u al 50% tot 75% minder schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn belastend voor het milieu. Daarbij komt dat u uw apparatuur minder snel hoeft te vervangen. Lees alles over het positieve effect van een waterontharder op het milieu.

Wilt u profiteren van de voordelen van een waterontharder of wilt u weten welke ontkalker bij uw specifieke woonsituatie past? Vraag dan een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek aan. Waterontharders worden vaak in de kruipruimte geplaatst, maar met de Kinetico Premier Compact waterontharder kan dit ook heel goed in een andere ruimte (op het zicht), zoals een bijkeuken, garage of meterkast.

Nog meer voordelen van een waterontharder

 • 50-75% besparing op schoonmaak/pers.verzorgingsmiddelen
 • De huid voelt door een waterontharder zachter aan
 • Minder huidklachten zoals winterhanden, eczeem of droge huid
 • Het glasservies blijft helder

Samenvatting voordelen waterontharder

Doordat de waterontharder kalk en andere onnodige elementen uit het water verwijderd, kunt u profiteren van een heel aantal voordelen. Deze voordelen zijn in te delen in drie groepen:

 • Minder kalkaanslag = meer genieten
 • Minder gebruik van schoonmaakmiddelen en verzorgingsmiddelen
 • Producten en apparaten gaan langer mee

En misschien wel het grootste voordeel van de waterontharder is dat hij in vrijwel alle situaties te plaatsen is. Twijfelt u over de plek waar de waterontharder geplaatst moet worden? Laat ons vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Waterontharder Premier CompactBekijk de modellen waterontharders die wij voeren. Ontdek de werking van een waterontharder, wat een waterontharder kost en lees ervaringen van onze klanten. Profiteer van alle voordelen van zowel de waterontharder als van de Waterspecialist. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontharden van hard water in de regio Zeeland. Ons kantoor vindt u in Goes en daardoor kunnen wij u voorzien van een snelle service, mede ook doordat wij zelf de waterontharders plaatsen.

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Doordat wij een lokaal bedrijf zijn kunt u ons en wij u makkelijk bereiken. Wij bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar (vraag naar de voorwaarden). Onze klanten waarderen ons met een 9,3! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan