Bespaar geld met een waterontharder

Geld is net als water niet meer weg te denken uit ons leven. We hebben het bijna overal voor nodig, en menig huishoudboekje bewijst dat geld een vervelend kenmerk heeft: het vliegt er elke maand weer uit. Daarom is het belangrijk om geld te besteden aan een investering waarmee u geld gaat besparen over een lange periode. Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor een waterontharder.

Hard water

Al ons water is afkomstig van de natuur. Afhankelijk van waar deze regen valt, blijft het water natuurlijk zacht of wordt het vervuild met allerlei onzuiverheden. Water is een goed oplosmiddel en neemt onder andere calcium en magnesium op wanneer het door aarde gesteente vloeit. Calcium en magnesium zijn twee veel voorkomende mineralen die het water hard maken. Hard water zorgt voor kalkaanslag op uw glazen, douchedeur, ramen, auto en in uw leidingen. Het geeft lelijke vlekken waardoor vaker schoongemaakt moet worden met meer en agressiever schoonmaakmiddel. Tevens verkort het de levensduur van veel kostbare artikelen in uw huishouden: uw wasmachine, vaatwasser, kleding enzovoorts.

De oplossing: zacht water

Een waterontharder voorziet u overal in huis van zacht en schoon water.  Daarmee voorkomt u kalkaanslag en zal bestaande aanslag langzaam verdwijnen. U bespaart meer dan 50% op o.a. wasmiddelen en schoonmaakmiddelen, uw apparatuur gaat langer mee en uw energieverbruik zal dalen. En dat is natuurlijk goed voor de portemonnee.

Nog meer voordelen? Natuurlijk vermindert dit alles niet alleen uw uitgaven, maar het is ook een besparing voor het milieu. Tegelijk zorgt zacht water voor een betere smaakbeleving, maakt het beter schoon, verzacht het uw huid en kleding, verfrist het uw huis en levert het een riante bijdrage aan uw wooncomfort. Alle voordelen vindt u op deze pagina!

Een waterontharder bespaart geld

Kostenbesparing vereist een verandering. En deze verandering heeft een investering nodig. Dat kan door aanschaf, maar wij bieden u ook andere opties, waardoor zacht water binnen handbereik voor iedereen komt. Zo is het mogelijk om kosten te besparen door samen met uw buren te investeren, de ontharder te kopen op afbetaling of deze te huren.

We kunnen ons voorstellen dat u hier meer over wilt weten. We staan u graag te woord. Met onze ervaring, persoonlijke service en kwaliteitsgerichte dienstverlening kunt u op Waterspecialist bouwen. Dat bewijzen de referenties. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Doordat wij een lokaal bedrijf zijn kunt u ons en wij u makkelijk bereiken. Wij bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar (vraag naar de voorwaarden). Onze klanten waarderen ons met een 9,3! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan