Ontlast het milieu met een waterontharder

Een gezond milieu is van levensbelang. Letterlijk, want we kunnen niet zonder. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal onze bijdrage leveren aan een gezond milieu.

Bekijk de ingrediënten van de meeste schoonmaakmiddelen eens. Wie het aantal chemische stoffen tot zich door laat dringen schrikt van de prijs die het milieu betaalt voor een fris en schoongemaakt huis. Juist dat milieu dat gezond moet blijven wordt beschadigt door het gebruik van veel schoonmaakmiddel.

De milieuvriendelijke oplossing: Zacht Water

Door het gebruik van deze goedjes te beperken, verkleint u uw negatieve invloed op het milieu. Echter, een half schoongemaakt aanrecht, afwas, badkamer of kleding is ook geen optie. We weten allemaal hoe belangrijk onze hygiëne is.

Door een waterontharder te plaatsen wordt uw leidingwater ontkalkt. Hierdoor kan uw schoonmaakmiddel vele malen effectiever werken. Het schoonmaakmiddel hoeft zich niet meer te richten op de kalkresten maar kan daadwerkelijk het vuil aanpakken. Daardoor kunt u eenvoudiger schoonmaken. Tevens verbruikt u minder zeep, allesreiniger, chloor of wasmiddel. Ten slotte heeft u ook geen ontkalkingsmiddelen meer nodig voor uw witgoed of sanitair. Vandaar: zacht water is beter voor het milieu. En voor uw portemonnee.

Vergeet niet dat kalkvrij water de levensduur van uw witgoed verlengt. Ook dat is weer beter voor het milieu en de portemonnee. Ontdek alle voordelen van zacht water hier!

Zacht water in uw huis

Het water uit uw waterleiding bevat kalk. De voorgenoemde waterontharder verwijdert dit kalk uit het leidingwater. Dit apparaat wordt direct na uw watermeter geplaatst zodat u in heel uw huis de voordelen van zacht water kunt ervaren. Een waterontharder is een investering die zich, zeker wanneer u het model kiest dat het beste bij uw wensen aansluit, zich na verloop van tijd terug betaalt. Om de investering te spreiden is ook huur mogelijk!

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Doordat wij een lokaal bedrijf zijn kunt u ons en wij u makkelijk bereiken. Wij bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar (vraag naar de voorwaarden). Onze klanten waarderen ons met een 9,3! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

 

 

 

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan