Helder Schoon sanitair

Schoonmaken is voor velen een noodzakelijke hobby. Het kost veel tijd en energie. Maar, hoe heerlijk is het dan als u na dat werk weer in een fris huis staat.

Tegelijkertijd: hoe frustrerend is het dan, als alle moeite tevergeefs was. Als het weer snel vies wordt. Of erger nog, als het schoonmaken niet helpt. Als het water opdroogt en u van die storende vlekken op uw glas krijgt. Kalkresten die achterblijven op uw douchedeur. Kalkaanslag in uw wasbak, toilet, douche of bad. Uw net geboende auto die toch niet zo mooi blijkt te glimmen als dat u had gehoopt.

De oplossing dankzij een Waterontharder

De vlekken die u ziet worden veroorzaakt door kalk in het leidingwater. Makkelijk schoonmaken doet u met water waar geen kalk meer in zit. Met een waterontharder komt er kalkvrij water uit je kraan. Dat maakt sneller en eenvoudiger schoon, maar bespaart ook nog eens wasmiddel.

Wilt u nog meer voordelen ontdekken? Bekijk hier alle voordelen van onze waterontharders.
Contacteer ons of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waterontharders worden direct na de watermeter geplaatst, waardoor u in het hele huis beschikt over zacht water. In het apparaat zorgt een harsfilter ervoor dat kalk en magnesium, de veroorzakers van de hardnekkige vlekken, uit het water worden verwijderd. Doordat het systeem zichzelf reinigt met onthardingszout heeft u eenvoudig een betrouwbare toevoer van zacht water.

De levering en montage van de waterontharder wordt door ons verzorgd. Ook voor onderhoud en het zout kunt u bij ons terecht. Een waterontharder vraagt een investering die in de meeste situaties tussen de €1.750,- en – €2.200,- bedraagt. Naast wooncomfort biedt dit u echter ook financiële voordelen.

De Waterspecialist staat voor regionaal persoonlijk contact en is daardoor in staat om maatwerk te leveren. Wij bieden op onze waterontharders garantie gedurende 15 jaar. In de praktijk zien wij vaak dat een waterontharder u tot wel 35-40 jaar extra wooncomfort biedt.

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Doordat wij een lokaal bedrijf zijn kunt u ons en wij u makkelijk bereiken. Wij bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar (vraag naar de voorwaarden). Onze klanten waarderen ons met een 9,3! Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan