Apparatuur gaat langer mee door zacht water

In uw woning staat kostbare apparatuur. Denk aan uw wasmachine of uw vaatwasser. Door beide apparaten stroomt kraanwater. Water zonder kalk, ook wel zacht water genoemd, verlengt de levensduur van deze prijzige apparaten. Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor een waterontharder die u altijd van zacht water voorziet.

Hard water

Uw kraanwater is oorspronkelijk regenwater. Van het waterwingebied tot het waterleidingstelsel stroomt het langs aarde en gesteente. Doordat water een goed oplosmiddel is, neemt het onderweg calcium en magnesium op. Deze twee veel voorkomende mineralen maken het water hard. En dat zorgt ervoor dat uw water kalkvlekken achterlaat. U kunt kalkvlekken bijvoorbeeld tegenkomen na het wassen van uw auto, na het zemen van uw ramen of op de douchedeur na het douchen. Kalk zal zich echter ook ophopen binnen in uw apparatuur. Zichtbaar, zoals in uw waterkoker, of onzichtbaar, in de leidingen van uw wasmachine.

Deze kalkaanslag kan uw apparatuur beschadigen. Dat is slecht voor uw machines en dus ook voor uw portemonnee. Daarnaast belast dit het milieu. Onze waterontharders lossen dit voor u op. We hebben ook waterontharders voor in de meterkast en/of andere locatie waar de waterontharder op zicht staat. Ontdek alle voordelen van een waterontharder.

Zacht water voor uw apparatuur

Een waterontharder wordt direct na de watermeter geplaatst. Daardoor wordt uw hele huis voorzien van zacht water, oftewel water zonder kalk. Er ontstaat geen kalkaanslag meer en bestaande kalkaanslag zal zelfs na verloop van tijd verdwijnen. De levensduur van uw apparatuur wordt verlengd. Maar zacht water brengt meer voordelen met zich mee.

Doordat het water meer afvalstoffen kan opnemen, zal schoonmaken gemakkelijker gaan en hoeft u minder schoonmaakmiddel te gebruiken. Daarnaast zullen uw huis en wasgoed zachter aan gaan voelen en zal uw eten en drinken beter gaan smaken. Bekijk hier alle voordelen van een waterontharder. Direct een afspraak maken of een andere vraag stellen kan ook!

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Doordat wij een lokaal bedrijf zijn kunt u ons en wij u makkelijk bereiken. Wij bieden u een garantie van maar liefst 15 jaar (vraag naar de voorwaarden). Onze klanten waarderen ons met een 9,3! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan