Waterontharder lease

Lease een waterontharder bij dé waterspecialist van Zeeland! Zo hoeft u niet in één keer een flink bedrag te investeren, maar betaald u slechts een maandelijks tarief. Mocht u na enige tijd besluiten de waterontharder te kopen dan wordt rekening gehouden met de reeds betaalde huur om de aanschafwaarde te bepalen. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Voordelen waterontharder leasen

Kinetico Premier Compact waterontharderHet grote voordeel van een waterontharder huren is dat u nagenoeg geen om kijken heeft naar het apparaat. Voordat we een waterontharder plaatsen komen wij eerst bij u langs om uw woonsituatie te bekijken. Vervolgens bespreken we de opties en adviseren wij u welke waterontharder het beste bij u past. Als u besluit om een waterontharder te huren plannen we een afspraak in voor montage. Onze vakman komt de ontkalker dan bij u plaatsen. Tijdens de lease periode garanderen wij een goede werking van de ontharder. Functioneert de ontharder niet of niet goed? Dan repareren wij deze kosteloos! Periodiek voeren wij onderhoud uit, zodat u optimaal kunt genieten van zacht water. De onderhoudskosten en servicekosten zijn inbegrepen bij het maandelijkse tarief . Het enige wat u hoeft te doen is het zoutniveau aan te vullen én te genieten van heerlijk zacht water! Wij komen graag uw woonsituatie bekijken om vervolgens een offerte op maat uit te brengen.

Kosten waterontharder huren

Elke woonsituatie is anders en elke waterontharder is anders, daarom bieden we u de keuze uit meerdere waterontharders. Uiteraard is de ene ontharder voordeliger dan de andere. De prijs voor het leasen van een waterontharder varieert tussen de 27,- en 40,- p/m, afhankelijk van welk model u kiest.

Inbegrepen in het contract (hiervoor betaald u dus niets extra’s tijdens de lease periode!):

 • Gegarandeerde werking van de waterontharder tijdens de lease periode
 • Reparatiekosten
 • Periodiek onderhoud

Niet inbegrepen:

 • Onthardingszout
 • Montagekosten, afhankelijk van uw situatie kost dit ongeveer 150,- en 200,-

Geïnteresseerd? Vul eenvoudig het aanvraag formulier in, we komen vervolgens bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken.

Liever een waterontharder gespreid betalen?

Niet leasen maar liever gespreid betalen? Dat kan natuurlijk ook! We bieden dit renteloos aan. Ontdek meer over een waterontharder gespreid betalen. Hiervoor kunt u ook dit formulier invullen.

Optie tot koop

Wij bieden u ook de mogelijkheid om de waterontharder na een bepaalde termijn te kopen, uiteraard tegen de restwaarde van het product. Deze stellen we van te voren samen vast. Op dat moment bent u de eigenaar van de waterontharder en zit u niet meer vast aan het maandbedrag. We denken graag met u mee in dergelijke constructies. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo kunt u genieten van zacht water en de kosten betalen zoals dat bij u past.

Voordelen waterontharder

Een waterontharder vergroot uw wooncomfort. Zo stroomt er zacht water door de leidingen. Dit betekent:

 • Geen kalkaanslag op het sanitair
 • Geen kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten
 • Uw eten & drinken krijgen meer smaak
 • Minder schoonmaakmiddelen, zo ontlast u het milieu
 • Ontdek alle voordelen van zacht water.

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland

Kies voor de Waterspecialist van Zeeland! Zo verzekerd u zich van een persoonlijk advies, bij de aanschaf van een waterontharder en daarna. Wij garanderen u een goede werking van de waterontharder tijdens de lease periode! Onze klanten waarderen ons met een 9,3!

Waterspecialist 15 jaar garantie Waterspecialist goede prijs kwaliteitsverhouding Waterspecialist lokaal Goes Waterspecialist persoonlijke aandacht

 

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan