Waterontharder prijs

Ontdek de (financiële) voordelen

Prijs waterontharder

Benieuwd naar de prijs van een waterontharder? De kosten voor een waterontharder hangen af van de specifieke situatie bij u thuis, hoeveel water u verbruikt, en waar de waterontharder geplaatst kan worden. U kunt de waterontharder kopen, huren of gespreid betalen.

Wat kost een waterontharder?

De kosten voor het aanschaffen van een waterontharder zijn zo’n 1950,- tot 2300,-, inclusief montage. Een waterontharder voor in de meterkast zit aan de bovenkant van deze prijsrange. Daarvoor in de plaats profiteert u wel van een hogere gebruiksvriendelijkheid, omdat deze makkelijker bij te vullen is.

Een waterontharder biedt financiële voordelen. Het gaat om een relatief grote uitgave, die u lagere kosten en bovendien een prettig wooncomfort zal opleveren. U kunt denken aan de besparing op schoonmaak-, ontkalking en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Daarbij verlengt zacht water de levensduur van apparatuur (zoals de vaatwasser, wasmachine etc) waardoor de vervangingstermijn verlengd wordt.  Omdat een maximale doorstroom van de leidingen en doorstroomapparaten gewaarborgd blijft zal er minder energieverlies optreden.

Waterontharder prijs bij huren

U wilt gaan genieten van de voordelen van een waterontharder maar u vindt de uitgave te hoog? Dan is het mogelijk om een waterontharder te huren. De huurprijs van een waterontharder zit tussen 27,- tot 40,- per maand, afhankelijk van het te plaatsen type. Houd daarnaast rekening met de eenmalige montagekosten van 150,- tot 300,- afhankelijk van uw specifieke situatie.

Mocht u na enige tijd besluiten de waterontharder te kopen dan wordt rekening gehouden met de reeds betaalde huur om de aanschafwaarde te bepalen. Vraag meer informatie.

Waterontharder prijs bij gespreid betalen

Wilt u de ontharder graag aanschaffen, maar is de investering te hoog om in één keer te betalen? We bieden de mogelijkheid om renteloos gespreid te betalen.

Meer weten over de opbouw van de waterontharder prijs of nieuwsgierig naar de exacte prijs in uw specifieke situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan.

 

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan