Waterontharder prijs

Ontdek de (financiële) voordelen

Waterontharder prijs? Kopen of huren

Benieuwd naar de waterontharder prijs? Dit hangt onder andere af van de specifieke situatie bij u thuis, hoeveel water u verbruikt, en waar de waterontharder geplaatst kan worden. U kunt de waterontharder kopen, desgewenst met gespreide betaling en het is ook mogelijk om te huren.

Waterontharder prijs bij kopen

Wilt u de waterontharder prijs weten wanneer u die koopt? De investering is in de meeste situaties tussen de €1.750,- en – €2.200,-. Een waterontharder voor in de meterkast zit aan de bovenkant van deze prijsrange. Daarvoor in de plaats profiteer je wel van een hogere gebruiksvriendelijkheid, omdat deze makkelijker bij te vullen is.

Een waterontharder biedt financiële voordelen. Het gaat om een relatief grote uitgave, die u lagere kosten en bovendien een prettig wooncomfort zal opleveren. U kunt denken aan de besparing op schoonmaak-, ontkalking en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Daarbij verlengt zacht water de levensduur van apparatuur waardoor de vervangingstermijn verlengd wordt.  Omdat een maximale doorstroom van de leidingen en doorstroomapparaten gewaarborgd blijft zal er minder energieverlies optreden.

Waterontharder prijs bij huren

U wilt gaan genieten van de voordelen van een waterontharder maar u vindt de uitgave te hoog, dan is het mogelijk om te huren. De huurprijs van een waterontharder bedraagt tussen €27,- tot € 40,- per maand, afhankelijk van het te plaatsen type. Houd daarnaast rekening met de eenmalige montagekosten van €150 – €300,- afhankelijk van uw specifieke situatie.

Mocht u na enige tijd besluiten de waterontharder te kopen dan wordt rekening gehouden met de reeds betaalde huur om de aanschafwaarde te bepalen. Vraag meer informatie.

Waterontharder prijs bij gespreid betalen

Wilt u de ontharder graag aanschaffen, maar vindt u de aanschafwaarde te hoog om in één keer te betalen? We bieden de mogelijkheid om renteloos gespreid te betalen.

Meer weten over de opbouw van de waterontharder prijs of nieuwsgierig naar de exacte prijs in uw specifieke situatie?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan.

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan