Waterontharder info

Een waterontharder, is dit wel echt nodig? De kwaliteit van het Nederlandse drinkwater behoort tot de betere in de wereld maar nadelig is dat er over het algemeen veel kalk in zit. Een waterontharder kan hier verandering in brengen.

Een douche en badkamer zonder kalkaanslag, schone kranen en nooit meer je apparaten ontkalken. Bovendien is zacht water heerlijk voor je huid… Waterontharders hebben geweldig veel voordelen. Lees meer over de voordelen van waterontharders op deze pagina.

Of ontdek hoe een waterontharden werkt. Er wordt haarfijn uitgelegd hoe het water door een filter met hars geleid wordt. Aan deze filter blijven de kalk en magnesium kleven, zodat ze uit het leidingwater verwijderd worden waardoor het water zachter gemaakt wordt.

De waterhardheid wordt in Nederland meestal uitgedrukt in dH (Duitse hardheid). De hardheidswaarde is in iedere provincie en soms zelf per woonplaats weer anders. Hoe mooi zou het zijn, kalkvrij water uit de kraan zonder de nadelige gevolgen van kalkaanslag?

En niet geheel onbelangrijk, wat kost zo’n apparaat eigenlijk? Moet u de waterontharder kopen of beter huren? En wat is het onderhoud aan dit slimme product?

Een waterontharder is maatwerk. Welk type het best in uw situatie past, wordt bepaald aan de hand van plaatsingsmogelijkheid, gebruiksgemak, gezinssamenstelling en waterverbruik. Wij komen het vrijblijvend bij u thuis bespreken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Waterspecialist verwijst u graag naar onderstaande informatiepagina’s. Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Informatie over waterhardheid

Wat is een waterontharder

Werking waterontharder

Voordelen waterontharder

Waterontharder kopen, wat is de prijs?

Veel gestelde vragen

Modellen waterontharders

Waterspecialist is het adres voor uw waterontharder. We plaatsen al jaren waterontharders en hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan in het ontharden van kraanwater. Een waterontharder kan in vrijwel alle situaties geplaatst worden en resulteert direct.

waterontharder

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan