Waterontharders modellen

Waterspecialist levert verschillende modellen waterontharders. Welk type het best in uw situatie past, wordt beoordeeld aan de hand van plaatsingsmogelijkheid, gebruiksgemak, gezinssamenstelling en waterverbruik. Wij maken dan ook altijd een afspraak bij u thuis om te kijken welke waterontharder het beste aansluit bij uw woonsituatie.

Waterontharders in verschillende maten en modellen

Waterontharders zijn er niet voor niets in diverse modellen en groottes. Kiest u bijvoorbeeld met een hoog waterverbruik voor een waterontharder met kleine zoutopslag dan moet  u iedere maand zout bijvullen. In dat geval kan beter worden gekozen voor een waterontharder met een grotere zoutopslag. Daarnaast zijn er ook specifieke modellen die geschikt zijn voor in een kleine ruimte zoals waterontharders voor in de meterkast.

Een waterontharder met een te kleine inhoud hars zal onnodig vaak spoelen wat weer slijtage in de hand werkt. Beter is het om dan te kiezen voor een grotere harsinhoud.

U ziet, een waterontharder is maatwerk en dat is één van de voordelen van Waterspecialist. Vul het contactformulier in en laat u goed informeren. Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunt u hieronder enkele modellen waterontharders bekijken die wij leveren. Bekijk hier aanvullende informatie over de modellen van Kinetico. Klik op de afbeelding van de betreffende waterontharder voor meer informatie.

Kinetico Premier Compact Waterontharder

Kinetico Premier Compact, waterdruk gestuurd met dubbele harscilinder, kabinetsversie (zowel zoutopslag als harscilinders in één ombouw). Strakke behuizing met kijkvenster voor zoutvoorraad. Dit is een zeer compacte waterontharder en geschikt voor kleine ruimtes. Bekijk waterontharders voor de meterkast. Vraag nu gratis een digitale brochure aan met alle (technische) gegevens.

 

Waterontharder Kinetico Premier Compact

Waterontharder Kinetico Premier Compact

 

_______________________________________________________________________

WS Compact XS Waterontharder

WS Compact XS Waterontharder, waterdruk gestuurd met dubbele harscilinder, kabinetsversie (zowel zoutopslag als harscilinders in één ombouw). Vraag nu gratis een digitale brochure aan met alle (technische) gegevens.

_______________________________________________________________________

WS External AK Waterontharder

WS External AK Waterontharder,  waterdruk gestuurd,  dubbele harscilinder en zoutvat gescheiden, flexibele plaatsing. Vraag nu gratis een digitale brochure aan met alle (technische) gegevens.

 

_______________________________________________________________________

WS Kabinet Eco Waterontharder

WS Kabinet Eco Waterontharder, elektronisch gestuurd, hoge doorstroomcapaciteit. Vraag nu gratis een digitale brochure aan met alle (technische) gegevens.

Kabinet Eco Waterontharder waterspecialist zeeland

 

_______________________________________________________________________

WS Duo Eco Waterontharder

WS Duo Eco Waterontharder, elektronisch gestuurd,  separate ruime zoutopslag, flexibele plaatsing. Vraag nu gratis een digitale brochure aan met alle (technische) gegevens.

Duo Eco waterontharder waterspecialist zeeland

_______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan