Zacht & Zuiver Waterdag

Is mijn drinkwater gezond?
Dat is inderdaad maar de vraag. Daarom zijn wij blij dat je overweegt om naar onze open dag te komen. Tijdens de Zacht & Zuiver Waterdag op zaterdag 18 mei kun je (van 09.00 tot 13.00 uur) je eigen drinkwater laten testen. Neem een flesje water mee en ontdek zelf wat we voor jou kunnen betekenen. Bekijk onze adresgegevens.

‘Mijn eigen kraanwater testen? Is dat nodig dan?’. Zeker! Dat is even schrikken hé? Ondanks dat wij het zeer goed voor elkaar lijken te hebben, zit ons drinkwater namelijk vol (schadelijke) stoffen en kalk. De schadelijke stoffen, zoals medicijnresten, hormonen, pesticiden en zware metalen krijg je liever niet binnen. En kalk is nou ook iets wat je liever niet in huis hebt. Aanslag in je badkamer en waterkoker of een droge huid na het douchen, om maar wat gevolgen te noemen. Dus hoe schoon en zuiver ons water ook lijkt, er is nog veel te winnen.

Of je water nou te ‘vies’ is of te ‘hard’, voor beide problemen hebben wij een oplossing. Wel zo prettig, want we spoelen tijdens ons leven maar liefst zo’n 40.000 liter water door ons lijf. Zacht en zuiver water is dan wel zo gezond. We vertellen je er graag meer over op de Zacht & Zuiver-waterdag. Dus kom langs!
Ben je nu al te nieuwsgierig? Kijk dan even verder op onze website. Daar vind je alles wat je al moet weten.

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan