2 jaar lang GRATIS zout

Bestel voor eind april een waterontharder
en ontvang 2 jaar lang GRATIS zout.

Het laten plaatsen van een waterontharder gaat u veel gemak bieden. U heeft minder onderhoud- en schoonmaakwerk, u kunt flink besparen op schoonmaakmiddelen, krijgt een zachtere was en kunt nog meer gaan genieten van de (zachte) smaak van uw kopje koffie of thee. Maar een waterontharder vraagt ook wat onderhoud. Het zout in de waterontharder moet geregeld worden bijgevuld. Waterspecialist vindt het belangrijk dat u geniet van het gemak van zacht water zonder dat het u veel extra tijd en werk kost. Bij de levering of plaatsing van uw waterontharder leveren wij voor 2 jaar lang GRATIS zout voor uw waterontharder!

Waarom zout?
Zout speelt een belangrijke rol bij het kalkvrij maken van water. Het is echter niet zo dat het onthardingszout het water ook daadwerkelijk zachter maakt. Dat doet de filter in de waterontharder. Deze filter haalt het kalk en magnesium uit het leidingwater. Het onthardingszout zorgt ervoor dat de kalk en magnesiumionen worden gewisseld naar natriumionen, de zogenoemde ionenwisseling. Het kalk en magnesium worden middels een automatisch spoelproces geloosd op een afvoer.

De voorwaarden
Wanneer u voor 30 april 2018 een waterontharder bestelt bij Waterspecialist geniet u binnenkort niet alleen van alle gemakken die een waterontharder met zich meebrengt, maar voorzien wij de door u bestelde waterontharder ook nog eens 2 jaar lang GRATIS van zout. Op basis van onze kennis en ervaringen krijgt u, bij het plaatsen van de waterontharder, een realistische indicatie van de hoeveelheid zout dat nodig is om uw nieuwe waterontharder de komende 2 jaar haar werk te laten doen. De vastgestelde hoeveel zout wordt vervolgens GRATIS door Waterspecialist geleverd. Zo kunt u de komende 2 jaar écht zorgeloos genieten van zacht water in huis.
 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan.

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Advies op maat

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat.
Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan