De kosten

Benieuwd naar de prijzen van ons WOW Water Systeem? We vertellen u het graag!

De installatie
Ben u benieuwd wat het omgekeerde osmosesyteem kost? Vraag dan dmv het contactformulier meer informatie aan. Naast het waterzuiveringssyteem zelf heeft u natuurlijk ook een kraan nodig waar u het gezuiverde drinkwater mee kunt tappen. En hoewel u misschien denkt “een kraan is een kraan” ligt dat bij omgekeerde osmose (het zuiveren van uw drinkwater) net even anders.

Een kraan
Waterspecialist heeft een aantal mono- en duo-kranen voor u geselecteerd. Een standaard Osmosekraan (speciaal ontwikkeld voor zuiver water) is leverbaar vanaf € 89,00. Deze kraan wordt dan naast uw huidige kraan geplaatst. Wanneer u kiest voor een duo-kraan, kunt u uit één kraan zowel het gezuiverde als gewone water tappen. Voor het plaatsen van een duo-kraan moet u rekening houden met een meerprijs van € 250,00. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen kranen waardoor er altijd een kraan is te vinden die past bij uw keuken.

Onderhoud
De filters van een WOW Water System moeten periodiek worden gewisseld. Wanneer u kiest voor Waterspecialist kunt u rekenen op onze goede support. Bij het onderhoud vervangen we niet alleen de filters, maar ontsmetten we ook de binnenzijde van het toestel waardoor uw waterzuiveringssysteem in optimale conditie blijft en u kunt genieten van zuiver drinkwater uit uw kraan. De kosten voor het jaarlijkse onderhoud bedragen € 95,00 per jaar.

Wilt u meer weten over de kosten van het WOW Water System?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan.

 

 

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist (Zeeland)

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan