Omgekeerde osmose

Ontdek de kracht van ons Zuiver Water System. Een compact en efficiënt toestel dat het drinkwater uit uw eigen kraan filtert waardoor u gezond en zuiver water kunt drinken.

Ons drinkwater bevat bestanddelen die we liever niet binnen willen krijgen zoals medicijnresten, hormonen, pesticiden en zware metalen. Deels worden deze bestanddelen er door onze waterleverancier uitgefilterd maar gezien het feit dat er steeds meer verschillende soorten  medicatie en bijvoorbeeld gewasbeschermingsmiddelen in de landbouw worden toegepast, is het ondoenlijk om deze er allemaal uit te filteren. Alleen al het feit dat er, volgens een RIVM-rapport, per jaar 140 ton medicijnresten via het riool in het oppervlaktewater terecht komt is reden tot zorg. Van dit water wordt ons drinkwater ‘gemaakt’.

Omgekeerde osmose
Het wordt dus steeds belangrijker om uw drinkwater te filteren. Omgekeerde osmose is een veelgebruikte, betrouwbare membraanfilter techniek die wordt gebruikt om hormonen, medicijnresten en pesticiden uit het water te verwijderen.

Onze oplossing
Waterspecialist biedt een compact en efficiënt toestel dat het drinkwater uit uw eigen kraan filtert waardoor u gezond en zuiver water kunt drinken. Ons Zuiver Water System is een betaalbare oplossing die goed is voor het milieu, beter voor uw gezondheid en het kan eenvoudig in uw keukenkastje worden geplaatst. Ontdek hier hoe het werkt of lees meer over de voordelen van dit unieke waterzuiveringssysteem.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zuiver drinkwater?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan