Onze WOW-oplossing

Waterspecialist biedt een compact en efficiënt toestel dat het drinkwater uit uw eigen kraan filtert waardoor u gezond en zuiver water kunt drinken.

Het WOW Water System is een compact en efficiënt systeem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd op een tappunt in de woning. Omdat in de keuken het meeste drinkwater wordt genoten wordt het toestel meestal in een keukenkastje geplaatst (onder de spoelbak). Het systeem is zelfs zo compact dat installaties in boten en campers mogelijk zijn.

Zuiver drinkwater
Direct na de installatie gaat het WOW Water System aan de slag met het zuiveren van uw drinkwater. Het systeem zelf bestaat uit drie filters die, afzonderlijk van elkaar, de bestanddelen zoals hormonen, medicijnresten en bacteriën verwijderen uit het drinkwater. Het gezuiverde drinkwater wordt bewaard een voorraadtank. Het resultaat: altijd zuiver drinkwater!

Middels een apart waterkraantje (dat speciaal is ontwikkeld voor zuiver water) tapt u het gezuiverde drinkwater uit de voorraadtank. U kunt er ook voor kiezen om uw keukenkraan te vervangen voor een duokraan. Met een duokraan tapt u normaal water én gezuiverd water uit één kraan.

Vragen over dit unieke waterzuiveringssysteem?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan. 

Heeft u vragen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist (Zeeland)

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan