Onze oplossing (osmosesysteem)

Waterspecialist biedt een compact en efficiënt toestel dat het drinkwater uit uw eigen kraan filtert waardoor u gezond en zuiver water kunt drinken.

Het Omgekeerde Osmose System is een efficiënt systeem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd op een tappunt in de woning. Omdat in de keuken het meeste drinkwater wordt genomen wordt het toestel meestal in een keukenkastje geplaatst (onder de spoelbak).

Zuiver drinkwater
Direct na de installatie gaat het System aan de slag met het zuiveren van uw drinkwater. Het systeem zelf bestaat uit een aantal filters die, afzonderlijk van elkaar, de bestanddelen zoals hormonen, medicijnresten en bacteriën verwijderen uit het drinkwater. Het gezuiverde drinkwater wordt bewaard een voorraadtank. Het resultaat: altijd zuiver drinkwater!

Middels een apart waterkraantje (dat speciaal is ontwikkeld voor zuiver water) tapt u het gezuiverde drinkwater uit de voorraadtank. U kunt er ook voor kiezen om uw keukenkraan te vervangen voor een duokraan. Met een duokraan tapt u normaal water én gezuiverd water uit één kraan.

Vragen over dit unieke waterzuiveringssysteem?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan. 

Heeft u een vraag?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

Waterspecialist

We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

Afspraak maken
Vraag een gratis offerte aan