Zuiver water

Schoon en zuiver water is belangrijk. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70 procent uit water. Gemiddeld spoelen we in ons leven zo’n 40.000 liter water door ons lijf en in 22 dagen wordt de volledige watervoorraad in ons lichaam vernieuwd. Wat voor water we drinken en in welke hoeveelheid heeft dus grote invloed op ons welzijn en onze gezondheid.

Ons drinkwater bevat schadelijke stoffen

Zuiver water is voor ons allemaal van belang. Ons drinkwater bevat veel schadelijke stoffen zoals bacteriën, medicijnresten en andere chemische verontreinigingen. Met ons WS-H2O omgekeerde osmosetoestel ontdoen wij het drinkwater van deze stoffen. U krijgt zuiver water, zonder schadelijke bestanddelen binnen wat door het lichaam sneller wordt opgenomen. Bijkomend voordeel is dat zuiver water de ‘ruimte’ heeft om afvalstoffen op te nemen waardoor dit makkelijker uit uw lichaam verdwijnt. Bekijk alle voordelen van zuiver water of bekijk de werking van het osmosesysteem.

Onze WS-H2O-oplossing

De WS-H2O is een compact en efficiënt zuiver drinkwater toestel dat het drinkwater uit uw eigen kraan filtert waardoor u gezond en zuiver water kunt tappen. Het WS-H2O Water System is een betaalbare oplossing die goed is voor het milieu, beter voor uw gezondheid en kan eenvoudig in uw keukenkastje worden geplaatst. Vraag eenvoudig een digitale brochure aan.

Het WS-H2O-system wordt aangesloten op een apart kraantje wat naast uw huidige keukenkraan wordt geplaatst. Heeft u liever een combi-kraan waaruit u zowel gewoon water als gezuiverd water kunt tappen? Dan kunnen we de huidige kraan vervangen door een model wat het beste bij u keuken past. Onderaan deze pagina ziet u welke mogelijke Mono en Duo-kranen wij kunnen bieden.

Kranen voor gezuiverd drinkwater

Waterspecialist heeft een aantal mono- en duo-kranen voor u geselecteerd. Een standaard osmosekraan (speciaal ontwikkeld voor zuiver water) is leverbaar vanaf 49,-. Deze kraan wordt dan naast uw huidige kraan geplaatst. Wanneer u kiest voor een duo-kraan, kunt u uit één kraan zowel het gezuiverde als gewone water tappen. Voor het plaatsen van een duo-kraan moet u rekening houden met een meerprijs vanaf 250,-. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen kranen waardoor er altijd een kraan is te vinden die past bij uw keuken. Bekijk een overzicht van de zuiver drinkwater kranen.

Kosten osmose systeem

In de meeste gevallen kost het osmose systeem, de WS-H2O, zo’n 800,- tot 900,- inclusief installatie. Lees meer over de kosten van het osmose systeem.

Onderhoud

De filters van de WS-H2O moeten periodiek worden gewisseld. Wanneer u kiest voor dé Waterspecialist van Zeeland kunt u ook op ons rekenen bij het onderhouden van het systeem. Tijdens een onderhoudsbeurt vervangen we niet alleen de filters, maar ontsmetten we ook de binnenzijde van het toestel waardoor uw waterzuiveringssysteem in optimale conditie blijft en u kunt genieten van zuiver drinkwater uit uw kraan. De kosten voor het onderhoud bedragen 115,- per anderhalf jaar.

Geniet van gezond en zuiver water

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan