Zuiver water

Schoon en zuiver water is belangrijk. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70 procent uit water. Gemiddeld spoelen we in ons leven zo’n 40.000 liter water door ons lijf en in 22 dagen wordt de volledige watervoorraad in ons lichaam vernieuwd. Wat voor water we drinken en in welke hoeveelheid heeft dus grote invloed op ons welzijn en onze gezondheid.

Water zuiveren van schadelijke stoffen

Ons drinkwater is niet zo schoon als je denkt. Het bevat veel schadelijke stoffen zoals bacteriën, medicijnresten, microplastics en andere chemische verontreinigingen. Deze stoffen kunnen ophopen in je lichaam of je lichaam ontregelen. Daarom is het belangrijk om je drinkwater te zuiveren van deze stoffen.

Drinkwater filteren

Met ons WS-H2O waterzuiveringssysteem wordt in drie stappen het drinkwater gefilterd en wat overblijft is puur, gezuiverd water zonder medicijnresten, hormonen of microplastics. De techniek die wij toepassen heet omgekeerde osmose en wordt bijvoorbeeld breed toegepast binnen de tuinbouw en industrie. Bijkomend voordeel is dat zuiver water de ‘ruimte’ heeft om afvalstoffen op te nemen waardoor dit makkelijker uit uw lichaam verdwijnt. Meer weten over de werking van omgekeerde osmose en de voordelen van gefilterd water? Lees hier meer over via onderstaande link.

Voordelen gezuiverd drinkwater

Tijdelijk: Gratis standaard Osmosekraan

Een speciale osmosekraan is nodig om gezuiverd water te tappen. Tot en met 26 juni ontvangt u de standaard osmosekraan gratis óf ontvangt u 50 euro korting op luxere varianten. Maak een afspraak, zodat we u kunnen adviseren over gezuiverd water.

Afspraak maken

Ons waterzuiveringssysteem om zelf water te zuiveren

De WS-H2O, het waterzuiveringssysteem van de Water Specialist is een compact en efficiënt waterzuiveringsapparaat dat het drinkwater uit uw eigen kraan filtert waardoor u gezond en zuiver water kunt tappen. Het WS-H2O waterzuiveringssysteem is een betaalbare oplossing die goed is voor het milieu, beter voor uw gezondheid en kan eenvoudig in uw keukenkastje worden geplaatst. Deze wordt aangesloten op een apart kraantje wat naast uw huidige keukenkraan kan worden geplaatst. Heeft u liever een combi-kraan waaruit u zowel gewoon water als gezuiverd water kunt tappen? Dan kunnen we de huidige kraan vervangen door een model wat het beste bij uw keuken past. Lees meer over ons waterzuiveringssysteem voor thuis en vraag eenvoudig een digitale brochure aan!

Meer over ons waterzuiveringssysteem voor thuis

Kosten waterzuivering voor thuis

In de meeste gevallen kost het waterzuiveringssysteem zo’n 800,- tot 900,- inclusief installatie. Hierbij wordt uitgegaan van een standaard osmosekraan. U heeft echter de mogelijkheid om te kiezen uit een selectie mono- en duokranen. Een standaard osmosekraan (speciaal ontwikkeld voor zuiver water) is leverbaar vanaf 49,-. Deze kraan wordt dan naast uw huidige kraan geplaatst. Wanneer u kiest voor een duo-kraan, kunt u uit één kraan zowel het gewone als gezuiverde water tappen. Voor het plaatsen van een duo-kraan moet u rekening houden met een meerprijs vanaf 250,-. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen, waardoor er altijd een kraan is te vinden die past bij uw keuken. Lees meer over de kosten van het osmose systeem.

Kosten waterzuiveringssysteem

Waterzuiveringssysteem huren

Liever een osmosesysteem huren? Dat kan ook! Voor slechts 15,- per maand geniet u van gezuiverd water, vrij van medicijnresten en microplastics. Het kleine waterzuiveringssysteem past makkelijk in uw gootsteenkastje en u hoeft zich niet druk te maken over onderhoud, want dat verzorgen wij voor u. Wilt u meer informatie over het huren van een osmosesysteem?
Meer informatie aanvragen

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen            Adviesgesprek aanvragen

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan