Huren osmose systeem

Huur het revolutionaire waterzuiveringssysteem, de WS-H2O, en geniet van zuiver drinkwater!

Huur een waterzuiveringssysteem voor thuis

Geniet thuis van zuiver en gefilterd drinkwater! Schoon en zuiver drinkwater is van belang voor onze gezondheid. Met ons revolutionair waterzuiveringssysteem, op basis van osmose, kunt u thuis genieten van zuiver drinkwater. Het systeem wordt aangesloten op één kraan en zuivert het water van bacteriën, medicijnresten en ander chemische stoffen. Lees meer over gezuiverd water. Dit systeem huurt u voor slechts 15,- euro per maand. De waterzuiveringsinstallatie is zo klein, dat het in de keukenkast onder de kraan geplaatst kan worden. U heeft dan zelfs ruimte over om er andere spullen neer te zetten. Laat uw gegevens achter om meer informatie over het huren van een waterzuiveringssysteem te ontvangen.

Huren waterzuiveringssysteem voor thuis

Kopen waterzuiveringssysteem

Als particulier kunt u natuurlijk ook kiezen om het waterzuiveringssysteem te kopen in plaats van te huren. De investering is dan zo’n 800 tot 900 euro incl. montage. Wilt u de exacte investering voor uw persoonlijke situatie weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Speciale kraan

Om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke stoffen in het water zitten is het noodzakelijk om een aangepaste kraan te nemen, een zogeheten osmose kraan. U kunt kiezen voor een standaard osmose kraan of een duo kraan. Bij een duo kraan kunt u kiezen of u gezuiverd water tapt of ‘gewoon’ kraanwater. U kunt kiezen uit onderstaande kranen. De kosten voor één van deze kranen zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Montagekosten & Onderhoudskosten osmose systeem

Het plaatsen van het osmose systeem nemen wij graag voor u uit handen. De montagekosten vallen buiten de huurprijs, vraag gerust eens wat het plaatsen van het systeem in uw woonsituatie kost. Om ervoor te zorgen dat het waterzuiveringssysteem optimaal functioneert is het noodzakelijk om eens in 1,5 jaar onderhoud uit te voeren. Dan kunt u ook op ons rekenen. Wij komen graag bij u langs om de filters te vervangen en de binnenzijde grondig te ontsmetten waardoor het osmose systeem optimaal kan blijven functioneren. De kosten voor het onderhoud zijn 115,-. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de huurprijs.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Wilt u binnenkort genieten van zuiver drinkwater? We komen graag bij langs. We werken vanuit Goes in Zeeland. Ons werkgebied bevind zich daarom binnen de cirkel van Rotterdam, Breda, Antwerpen en Vlissingen. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vraag meer informatie op.

 

 

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan