Kosten osmose systeem

Ontdek de kosten van het revolutionaire waterzuiveringssysteem.

Kosten osmose systeem

In de meeste gevallen kost het waterzuiveringssysteem, de WS-H2O, zo’n 800,- tot 900,- inclusief installatie. U kunt het osmose systeem ook huren. Dit kost 15,- per maand. Onze monteur installeert het systeem, zodat een goede werking is gegarandeerd. Daarnaast is het van belang dat u een kraan heeft die geschikt is voor gezuiverd water, zodat u volledig water, vrij van schadelijke stoffen, kunt nuttigen. Wilt u de exacte investering voor uw persoonlijke woonsituatie weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kranen die geschikt zijn voor gezuiverd water

Waterspecialist heeft een aantal mono- en duo-kranen voor u geselecteerd. Een standaard osmosekraan (speciaal ontwikkeld voor zuiver water) is leverbaar vanaf 49,00. Deze kraan wordt dan naast uw huidige kraan geplaatst. Wanneer u kiest voor een duo-kraan, kunt u uit één kraan zowel het gezuiverde als gewone water tappen. Voor het plaatsen van een duo-kraan moet u rekening houden met een meerprijs vanaf 250,00. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen kranen waardoor er altijd een kraan is te vinden die past bij uw keuken. Hieronder een overzicht van de kranen die wij adviseren:

Onderhoudskosten osmose systeem

De filters van de WS-H2O moeten periodiek, ongeveer eens in anderhalf jaar, worden gewisseld. Wanneer u kiest voor dé Waterspecialist van Zeeland kunt u ook op ons rekenen bij het onderhouden van het systeem. Tijdens een onderhoudsbeurt vervangen we niet alleen de filters, maar ontsmetten we ook de binnenzijde van het toestel waardoor uw waterzuiveringssysteem in optimale conditie blijft en u kunt genieten van zuiver drinkwater uit uw kraan. De kosten voor het onderhoud bedragen 115,-.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

 

  Heeft u een vraag?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

  Waterspecialist

  We komen graag bij u thuis voor een advies op maat. Maak direct een afspraak!

  Afspraak maken
  Vraag een gratis offerte aan