Osmose systeem

Het osmose systeem filtert uw drinkwater in drie stappen, waardoor uw water volledig gezuiverd van alle schadelijke stoffen.

Osmose systeem

WS-H2O Osmose systeem waterspecialist zeelandDe WS-H2O, het osmose systeem dat wij adviseren, is een compact en efficiënt toestel dat uw drinkwater filtert. Hierdoor kunt u gezond en zuiver water tappen. Het WS-H2O water systeem is een betaalbare oplossing die goed is voor het milieu, beter voor uw gezondheid en kan eenvoudig in uw keukenkastje worden geplaatst. Het WS-H2O systeem wordt aangesloten op een apart kraantje wat naast uw huidige keukenkraan wordt geplaatst. Heeft u liever één kraan waaruit u zowel gewoon water als gezuiverd water kunt tappen, dan kunnen we de huidige kraan vervangen door combi-kraan die qua design bij uw keuken past. Vraag eenvoudig een digitale brochure aan.

Werking van het osmose systeem

Het omgekeerde osmose toestel bestaat uit een aantal filters en een voorraadvat. Stap 1: De eerste filter waarmee het water in aanraking komt zuivert het water van kleine bestanddelen die in het water zweven. Door deze bestanddelen alvast te filteren wordt het volgende Reserve Osmose-membraam, ook wel RO-membraam, beschermd. Het RO-membraan is dus de tweede filter waarmee het water in aanraking komt. Stap 2: Het RO membraam is het werkpaard van het complete toestel. Deze filtert alle bestanddelen kleiner dan 1/100.000.000. Hieronder vallen metaaldeeltjes, bacteriën, virussen, hormonen, pesticiden, farmaceutische drugs en microplastics. Stap 3: Na deze filtering komt het water in een derde filter. Deze ontdoet het water van het laatste restant organische bestanddelen. De in het water opgeloste stoffen welke niet door de filters komen worden met het afvalwater afgevoerd. Na deze behandeling komt het water in een voorraadtank van waaruit u vervolgens zuiverwaterkraan kunt tappen. Het resultaat: super gezond osmose water, oftewel zuiver water, wat u met een gerust hart kunt drinken.

Installatie van het osmose systeem

We komen altijd bij u langs om de situatie te bekijken. In de meeste gevallen is het mogelijk om het waterzuiveringssysteem te plaatsen in de keukenkast onder de kraan. Het osmose systeem heeft weinig ruimte nodig. Het toestel is slechts 23 cm bij 35 cm en is 27 cm hoog. Daarmee is dit het meest revolutionaire zuiver water toestel wat op dit moment verkrijgbaar is. Onze vakman komt het systeem voor u installeren. Zo weten we zeker dat het systeem perfect gemonteerd is en goed functioneert.

Kosten osmose systeem

Bekijk meer informatie over de kosten van het osmose systeem, inclusief installatie door onze monteur. Liever huren? Dat kan ook! Lees alles over het huren van het osmose systeem.

Vrijblijvend en persoonlijk advies

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek, vraag de digitale brochure van de WS-H2O aan of vraag een vrijblijvende offerte aan.

    Heeft u een vraag?

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.

    Vraag een gratis offerte aan